.

.

Држач за ролна за тоалетот на тоалетот за тоалетот, држачот за складирање на бања, држач за складирање на тоалетот, држач за климатизација на шампон/долг

Држач за ролна за тоалетот на тоалетот за тоалетот, држачот за складирање на бања, држач за складирање на тоалетот, држач за климатизација

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Умен дизајн : корпа за туширање за вшмукување го зголемува просторот за складирање на разни предмети за туширање; Водата се исцеди слободно низ дизајнот на решетката Мултифункционално : Овој држач за полица не само што може да стави хартиени крпи, туку нуди и многу простор за шампони, гелови за туширање, балсами и многу повеќе. Современ изглед : Rustproof Rack Rack е збогатување во секоја бања и лесно се вклопува во постојните дополнувања благодарение на едноставниот дизајн. Совети за инсталација : 2 Методи за инсталација, перфорирана инсталација и инсталација на Nailless, можете сами да изберете откако ќе го примите пакетот. 100% задоволни : Ние сме посветени на обезбедување на секој клиент највисок стандард на услуги на клиентите. Ако не сте задоволни со нашиот производ, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе одговориме со 24 часа и ќе го решиме на најзадоволителен начин! Добредојдовте во продавницата за повеќе производи, многу богати. Спецификација : Тип : држач за тоалетна хартија поставена од wallидови/кошарка за бања : Aluminummounding : Wallид монтирање Кокомпатибилни хартиени крпи : Универзална (ролна хартија и хартија за цртање) Големина на производот : Кратко : 18.

Параметри на производот

Type:
Wall-Mounted Toilet Paper Holder/Bathroom Basket
Material:
Aluminum
Mounting:
Wall Mounting
Compatible Paper Towels:
Universal (Roll Paper & Draw Paper)
Product Size:
Short:
18.5X12.5X6Cm
Long:
28X12.5X6Cm
Round:
14X13.5X11Cm
Color:
Black
Features:
Nail-Free Installation,Ng Load-Bearing, Storage
Application:
Bathroom, Kitchen, Bedroom, Living Room
Package List:
1 X Tissue Holder:
1 X Set of Mounting Hardware:
Tips:
Only the above Package Content, Other Products on the Picture Are Not Included
Note:
Please Be Reminded That Due Toing Effects and Monitor's Brightness/Contrast Settings Etc, the Color Tone of the Website's. the Display Size is Measured Manually, There May Be Serrors, Please Understand:
Due to the Nature of International Transportation, the Packaging is and Has Screases. If You Suggest, You Can Choose to Place an Orderfully. :
Слична стока