.

.

Држач за ролна на предиво ролна, монтиран држач за крпа за крпа, држач за хартија за хартија, рачно крпа, распрскувач, тоалетно ткиво, ролна, закачалка за монтирање н?

Држач за ролна на предиво ролна, монтиран држач за крпа за крпа, држач за хартија за хартија, рачно крпа, распрскувач, тоалетно ткиво,

DEN 245.76

Пристапност
Залиха

Roll Rack Rack- Овој држач за тоалетна хартија со wallид му овозможува на производот да биде цврсто фиксиран на идот Организатор на хартиени пешкири-Овој држач за тоалетна хартија поставена на wallидот му овозможува на производот да биде цврсто фиксиран на идот. Носител на пешкири за бања- едноставен, елегантен, креативен и практичен изглед лесно се усогласува во разни декор на домаќинството. Диспензерот за хартија за крпи- Структурата е научна и разумна, стабилноста е добра, и не е лесно да се испадне. Леплива решетка за пешкири-Wallид, безгрижен и удобен, што ќе ви донесе поголема погодност. Roll Rack Rack- Овој држач за тоалетна хартија со wallид му овозможува на производот да биде цврсто фиксиран на идот. Организатор на хартиени пешкири-Овој држач за тоалетна хартија поставена на wallидот му овозможува на производот да биде цврсто фиксиран на идот. Носител на пешкири за бања- едноставен, елегантен, креативен и практичен изглед лесно се усогласува во разни декор на домаќинството. Диспензерот за хартија за крпи- Структурата е научна и разумна, стабилноста е добра, и не е лесно да се испадне. Леплива решетка за пешкири-Wallид, безгрижен и удобен, што ќе ви донесе поголема погодност. Список на пакети 1 x Карактеристики на решетката за крпи за хартија -Големина : околу 26,80x7.89inch стап за хартија. -Материјал : решетката за крпи од не'рѓосувачки челик. -Олката : држач за црно железо за крпи. -Се бојата на оваа решетка за кујнски ткиво е едноставна, изгледа елегантна и може да биде декорација во решетката за хартија поставена од вашата кујна.

Параметри на производот

Слична стока