.

.

DMWMD модерен керамички кунг фу чај сет чајник чај церемонија канцеларија студија Кунг фу чај сет подарок

DMWMD модерен керамички кунг фу чај сет чајник чај церемонија канцеларија студија Кунг фу чај сет подарок

DEN 8027.04

Пристапност
Залиха

Каолин е изработен од глина и пукан во цврст порцелан; Камената глазура се нанесува на надворешниот wallид, а текстурата е замрзната Бамбус плочата има шуплив дизајн за мазна дренажа; основата на меламин плочата; Површината и дното на плочата можат да се одвојат за лесно чистење. Спајтот е отворен, така што чајот може лесно да се стави и лесен за чистење. Устата на чашата е дизајнирана да ги собере усните. Заокружете ги стапалата на нозете, внимателно полирајте ги за да ги направите мазни и елегантни, а потоа поставете ги мирно. Каолин е изработен од глина и пукан во цврст порцелан; Камената глазура се нанесува на надворешниот wallид, а текстурата е замрзната. Бамбус плочата има шуплив дизајн за мазна дренажа; основата на меламин плочата; Површината и дното на плочата можат да се одвојат за лесно чистење. Спајтот е отворен, така што чајот може лесно да се стави и лесен за чистење. Устата на чашата е дизајнирана да ги собере усните. Заокружете ги стапалата на нозете, внимателно полирајте ги за да ги направите мазни и елегантни, а потоа поставете ги мирно. Тип : чај сетматеријал : керамикаспецификација : 12-парчиња чај сеткаолин е изработен од глина и отпуштен во цврст порцелан; Камената глазура се нанесува на надворешниот wallид, а текстурата е замрзната.

Параметри на производот

12-piece tea set:
Kaolin is made of clay and fired into a solid porcelain; stone glaze is applied to the outer wall, and the texture is frosted.:
The bamboo plate has a hollow design for smooth drainage; the base of the melamine plate; the surface and the bottom of the plate can be separated for easy cleaning.:
The spout is open, so tea can be easily put in and easy to clean.:
The mouth of the cup is designed to fit the lips.:
Circle the soles of your feet, carefully polish them to make them smooth and sleek, and then place them calmly.:
Note:
1.Light and monitor setting may cause slight color difference.:
2.Please allow slight deviation as all dimensions are measured manually. The image is only for reference.:
Use:
Daily uses, black tea, gifts, cafe, Office, wedding, cerem
Слична стока