.

.

Cabilock 1 Постави решетка за складирање на складирање со тешки решетки за складирање на решетки за складирање countertop решетката за кујнски решетки Организатор за проши?

Cabilock 1 Постави решетка за складирање на складирање со тешки решетки за складирање на решетки за складирање countertop решетката за кујнски

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Организатор на кујнски суровини : Оваа полица има практичен дизајн за да ја задржи кујната уредна и чиста, заслужувате да имате Држач за зачини со тешки работи : Полицата со шкаф е едноставна и брза за инсталирање без дополнителни алатки. Може да се расклопи и чува кога не е во употреба, во голема мерка заштеда на простор. Кујнски материјали : Дизајн што може да се повлече, што е заштеда на простор кога не е во употреба, лесен за складирање и носење. Додаток во кујната : Материјалот е безбеден и издржлив, што е отпорност на абење и практично за време на употреба. Зачини решетки : Полицата за складирање на кујната Раката е изработена од врвен железен материјал, не е лесен за пробивање или деформирање, многу издржлив за употреба на ласта. Организатор на кујнски суровини : Оваа полица има практичен дизајн за да ја задржи кујната уредна и чиста, заслужувате да имате. Држач за зачини со тешки работи : Полицата со шкаф е едноставна и брза за инсталирање без дополнителни алатки. Може да се расклопи и чува кога не е во употреба, во голема мерка заштеда на простор. Кујнски материјали : Дизајн што може да се повлече, што е заштеда на простор кога не е во употреба, лесен за складирање и носење. Додаток во кујната : Материјалот е безбеден и издржлив, што е отпорност на абење и практично за време на употреба. Зачини решетки : Полицата за складирање на кујната Раката е изработена од врвен железен материјал, не е лесен за пробивање или деформирање, многу издржлив за употреба на ласта. Список на пакети 1 x Главна рамка 2 x Странични рамки Карактеристики -Големина : 30.

Параметри на производот

Слична стока