.

.

HGGDKDG POT и PAN Организатор за прилагодлив кабинет 8 решетки за тенџере со парчиња со 3 DIY

HGGDKDG POT и PAN Организатор за прилагодлив кабинет 8 решетки за тенџере со парчиња со 3 DIY

DEN 5300.00

Пристапност
Залиха

Складирање на countertop, лесен за земање, без 'рѓа Заврши овој организатор на решетката, направен од тешки железо со процес на сликање со спреј. Тоа е многу цврсто и елегантно. Големините и насоката на оваа решетка за организатор на тава може да се прилагодат според вашите потреби, давајќи ви поголема флексибилност во организирањето на садови и тави. Нашата решетка за организатор на тенџере ќе ви помогне да ги задржите вашите садови, тави, капаци, фиоки, плочи, листови за колачиња и табли за сечење добро организирани и лесни за достигнување. Компактниот дизајн ви заштедува многу простор во вашите кујнски ормани, оставата, чајната кујна и на вашите countertops. Складирање на countertop, лесен за земање, без 'рѓа. Заврши овој организатор на решетката, направен од тешки железо со процес на сликање со спреј. Тоа е многу цврсто и елегантно. Големините и насоката на оваа решетка за организатор на тава може да се прилагодат според вашите потреби, давајќи ви поголема флексибилност во организирањето на садови и тави. Нашата решетка за организатор на тенџере ќе ви помогне да ги задржите вашите садови, тави, капаци, фиоки, плочи, листови за колачиња и табли за сечење добро организирани и лесни за достигнување. Компактниот дизајн ви заштедува многу простор во вашите кујнски ормани, оставата, чајната кујна и на вашите countertops. Карактеристики : Складирање на countertop, лесен за преземање, без 'рѓа. Овој организатор на решетката за тенџере, направен од тешки железо со процес на сликање спреј, завршен.

Параметри на производот

Name:
Pan Rack Organizer
Color:
Black
Tires:
5 Tires/8 Tires
5 Tires Size:
38 x 21 x 25.5 CM
8 Tires Size:
38 x 21 x 52 CM
Package included:
1x Pot Rack(other item not included):
Note:
· The actual manual measurement may not be accurate. The actual size is subject to the actual product.:
· Du to light and shooting conditions, the color of the picture may be slightly different from the actual product. Please be based on the actual product.:
Decoration:
Can be placed in your kitchen cabinet, counter top or Fit well with your home decoration.
Kitchen Utensil Organizer:
Note:
1.Due to the different display screen and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.:
2.Please allow a little measuring deviation due to manual measurement. :
Слична стока