.

.

Касмоар Еднократно Цевки Кеси И Совети Во Собата, Торта Украсување Алатки Со Глазура Кеси За Пециво, Шлаг Кеси Совети, Спојки И Замрзнување Кеси Врски За Колачиња К?

Касмоар Еднократно Цевки Кеси И Совети Во Собата, Торта Украсување Алатки Со Глазура Кеси За Пециво, Шлаг Кеси Совети, Спојки И Замрзнување Кеси

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

Торта цевководни кеси мазна внатрешна површина е лесно стегање и перење Материјалот за храна го прави повеќекратно употреблив. Кесата за пециво за глазура може лесно да се исече и да работи со сите спојки и совети за украсување. 2 * 12 Инчни Кеси За Пециво. 2 * 14 Инчни Кеси За Пециво. 2 * 16 Инчни Кеси За Пециво. 6 * различни совети За Вреќи За Глазура. 6* Стандардни Спојки. 6 * Шлаг Торба Врски. Ставете ја спојката во вреќи за пециво исечете ги дополнителните делови, не сечете премногу или вашата спојка за глазура може да се лизне од дното. врзете го врвот на спојката и користете го прстенот на спојката за да го прицврстите врвот од надворешната страна на вреќите за глазура. Затегнете го врвот во спојката.користете гумен или лажица за да го земете полнењето и вметнете го во вреќи за глазура. Наполнете ја кесата за само 2/3 до 3/4. ниско нанесете притисок на кесата преку раката на врвот на кесите за замрзнување додека филер не почне да истекува. Безбедно т грижете се за здравјето на вас и вашето семејство! Совршен за почетник, љубител на украсување пекар или торта. +Овој комплет торби за пециво има речиси се што ви треба за создавање и украсување незаборавни задоволства. Доаѓа со шест цврсти и еднократно кеси за пециво-две вреќи од 12 инчи, две вреќи од 14 инчи и две вреќи од 16 инчи. Исто така, има шест метални совети за глазура за различни стилови на украсување, шест спојки за вреќи за глазура и шест врски за да ги одржат работите безбедни и без хаос. Бидејќи пластичните кеси ТПУ се флексибилни и издржливи, тие можат да се справат со што било, од меренга до тешко замрзнување. ● Повеќенаменски и Лесен За Чистење : кесите за цевки за торта мазната внатрешна површина е лесно стискање и перење. торба за пециво може лесно да се исече и да работи со сите спојки и совети за украсување.

Параметри на производот

Слична стока