.

.

Amayayazwj виси кујнски корпи кујнски сад за кујнски сад за покривање на решетки за саксија за садови за готвење лажица шпатула држач за готвење за готвење стојат додат?

Amayayazwj виси кујнски корпи кујнски сад за кујнски сад за покривање на решетки за саксија за садови за готвење лажица шпатула држач

DEN 1030.40

Пристапност
Залиха

Металната структура овозможува поставување на потешки предмети без свиткување ▲ е совршено за држење и откривање на вашата лажица за готвење, Truner, капаци за топла тенџере и топла тава покривка во вашата домашна кујна. ▲ Изработено е од висококвалитетен метал, безбеден и издржлив. Има паметен дизајн и компактна големина за удобно носење и чистење. ▲ Тоа би можело да ви донесе многу погодност и да ја направите вашата кујна уредна кога готвите. Таквата практична решетка за покривање на тенџере, вреди да се купи за вашиот дом!. Уредот за складирање е идеален избор за организирање и складирање шишиња, прибор за јадење, закуски, тоалети, алатки, ракотворби и многу повеќе. Металната структура овозможува поставување на потешки предмети без свиткување. ▲ е совршено за држење и откривање на вашата лажица за готвење, Truner, капаци за топла тенџере и топла тава покривка во вашата домашна кујна. ▲ Изработено е од висококвалитетен метал, безбеден и издржлив.

Параметри на производот

Слична стока