.

.

Gimly ориз кофа , контејнер со ориз , сад за складирање ориз , запечатени буриња , диспензерот за сува храна , диспензерот за жито , кутија за складирање на жито , ?

Gimly ориз кофа , контејнер со ориз , сад за складирање ориз , запечатени буриња , диспензерот за сува храна , диспензерот за жито , кутија

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

【Одличен квалитет】 Оваа корпа за ориз е изработена од TRP и PP материјал, кој е многу издржлив, силен капацитет на лежиште, без деформација, лесен за чиста, едноставна и издржлива по изглед, може да види вишок храна на време и може да ја задржи храната за a a долго време цел ден 【Мулти-намена во една корпа】 Нашиот контејнер за дистрибуција на ориз е отпорен на висока температура, голем во капацитет, повеќенаменски во една корпа, можете да ставите сè што сакате, не зазема простор, може да се постави во кој било агол до Држете ги состојките во максимална мерка, убаво дизајнирана и ефикасна зачувана храна. 【Добро запечатување】 Нашиот капак за корпа за ориз има многу тесен заптивка, капакот има прстен за запечатување за да ја заклучи кофата со ориз цврсто, тие можат да ја заштитат вашата храна од воздух и вода, да ја одржуваат вашата храна секогаш да ја одржува сува и свежа. 【Мулти-намена】 Оваа корпа за ориз не е погодна само за складирање ориз, туку е и многу погодна за складирање на секакви сува храна, како што се брашно, шеќер, ориз, зрна, ореви, грав, овошје и складирање на зеленчук и други работи. Погодно за компактна редење и складирање, материјал од храна, без чуден мирис кога се натопува во топла вода, поздрав и безбеден. [Голем капацитет за складирање] Дизајнот со голем дијаметар на нашата корпа за ориз го олеснува земањето ориз, цврсто се затвора и има голем капацитет за складирање. Ако сте уморни од неуредни вреќи со брашно и ориз или зрна, можете да ја изберете нашата корпа за ориз што ќе ги направи сите хаос да изгледаат удобни и поорганизирани. 【Одличен квалитет】 Оваа корпа за ориз е изработена од TRP и PP материјал, кој е многу издржлив, силен капацитет на лежиште, без деформација, лесен за чиста, едноставна и издржлива по изглед, може да види вишок храна на време и може да ја задржи храната за a a долго време цел ден. 【Мулти-намена во една корпа】 Нашиот контејнер за дистрибуција на ориз е отпорен на висока температура, голем во капацитет, повеќенаменски во една корпа, можете да ставите сè што сакате, не зазема простор, може да се постави во кој било агол до Држете ги состојките во максимална мерка, убаво дизајнирана и ефикасна зачувана храна. 【Добро запечатување】 Нашиот капак за корпа за ориз има многу тесен заптивка, капакот има прстен за запечатување за да ја заклучи кофата со ориз цврсто, тие можат да ја заштитат вашата храна од воздух и вода, да ја одржуваат вашата храна секогаш да ја одржува сува и свежа. 【Мулти-намена】 Оваа корпа за ориз не е погодна само за складирање ориз, туку е и многу погодна за складирање на секакви сува храна, како што се брашно, шеќер, ориз, зрна, ореви, грав, овошје и складирање на зеленчук и други работи.

Параметри на производот

Product name:
rice bucket
Material:
TRP and PP
Size:
After folding
Color:
yellow, pink, green (optional)
style:
modern
Keyword 1:
Plastic Storage Containers
Keyword 2:
Kitchen Organizer
Keyword 3:
Box Storage
Use:
kitchen rice, food and all grain storage
Applicable types:
flour, sugar, rice, grains, nuts, beans, fruit and vegetable storage, etc.
Package includes:
1* rice bucket
Features:
Using TRP and PP materials, it has strong toughness, can be folded repeatedly and is not easy to break, and can be used for a long time.:
Foldable design, larger storage capacity, small footprint, and more convenient placement.:
The transparent sliding lid on the top allows you to see the inside of the box, which can be used to store soybeans, flour, corn or other grains.:
Notice:
1:
Manual measurement, there may be an error of about 1-3 cm, please understand.
2:
Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item, there may be some color difference, please understand. If you mind, please shoot carefully.
Слична стока