.

.

Ватрис веии, тркалезна форма цврсто дрво послужавник, дрвен чај кафе закуска, оброци за храна што служат чинија со подигнати рабови, црна декоративна послужавник з?

Ватрис веии, тркалезна форма цврсто дрво послужавник, дрвен чај кафе закуска, оброци за храна што служат чинија со подигнати рабови, црна декоративна

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

【Мултифункционална послужавник】 може да се користи како сервисна лента, сад за кујна, лента за појадок, послужавник за појадок, бифе фиока, што се користи за снабдување со вода, чај, кафе и сок или најразлични пијалоци, како и за снабдување колачи, леб, овошје и разновидна вкусна храна 【Исклучителен изглед】 Гроздобер неутрален дизајн, мазни површини, не е лесен за избледување, елегантен модерен стил, кренати рабови за да се спречи истурање на вашата храна и пијалоци и лесни за држење. 【Одлично цврсто дрво - садот за вечера е изработена од одлично природно и еколошко цврсто дрво, кое е силно и издржливо, а во исто време светло во тежина и не е лесно да се замори рацете. Не-лизгање дизајн, не е лесен за кршење. 【Лесно да се исчисти】 црна текстурална тркалезна дрвена лента, дизајн отпорен на нечистотија, не е лесно да 【Широко користено】 може да се користи во хотели, ресторани, кафулиња, кантини, каде било во домот, како декоративен послужавник, клучеви за место, некои мали украси, може да се користат и за забави, свадби, кампување на отворено, скара. Опис : Направено од силно, привлечно и одржливо цврсто дрво, оваа мала чајна лента е чудно посакувана од сите што го гледаат.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Wood
Color:
Black
Shape:
Round
Size:
(optional)
S:
approx. 21 x 2cm / 8.27 x 0.79inch
M:
approx. 24 x 2cm / 9.45 x 0.79inch
L:
approx. 27 x 2cm / 10.63 x 0.79inch
XL:
approx. 30 x 2cm / 11.81 x 0.79inch
Package Weight:
approx. 107g~329
Package Includes:
1 x Tea Tray:
Note:
1. Please allow 1-2 cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2. Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
Слична стока