.

.

Куќа ЗА Миленичиња ЕЛАЗАЈА Склопувачки Кревет Мала Куќа За Миленичиња Пренослива Куќа За Кучиња Затворен Отстранлив Засолниште За Миленичиња Погодно За Мали И Ср?

Куќа ЗА Миленичиња ЕЛАЗАЈА Склопувачки Кревет Мала Куќа За Миленичиња Пренослива Куќа За Кучиња Затворен Отстранлив Засолниште

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

1[Премиум Материјал] : куќата за миленичиња ЕЛАЗАЈА користи висококвалитетна ткаенина добро зачувување на топлина и пропустливост на воздухот, не е лесна деформација и може да се користи четири сезони за да се обезбеди обезбедена и пријатна средина за домашни миленици.[Голем Простор] : оваа соба за домашни миленици е доволно голема за домашните миленици да играат. Тоа може да му даде на вашето домашно милениче удобен простор за играње и спиење.[Дизајн И Декорација] : пет куќа преклопен кревет совпаѓање на бои и стил на печатење се внимателно дизајнирани, што може да игра декоративна улога во сите домашни стилови.Верувај ми, нема да те изневери.[Лесно И Погодно] : оваа куќа може лесно да се состави/расклопи за лесно носење.Душеци може да се отстранат за чистење, удобен и ефикасен.[24 Часа Стојат Од] : ЕЛАЗАЈА е специјализирана за материјали за миленичиња многу години и има за цел да обезбеди премиум производи за домашни миленици. Секое прашање, нашиот професионален Тим За Услуги на Клиентите ќе го реши проблемот за вас.[Премиум Материјал] : куќата за миленичиња ЕЛАЗАЈА користи висококвалитетна ткаенина добро зачувување на топлина и пропустливост на воздухот, не е лесна деформација и може да се користи четири сезони за да се обезбеди обезбедена и пријатна средина за домашни миленици.[Голем Простор] : оваа соба за домашни миленици е доволно голема за домашните миленици да играат. Тоа може да му даде на вашето домашно милениче удобен простор за играње и спиење.[Дизајн И Декорација] : пет куќа преклопен кревет совпаѓање на бои и стил на печатење се внимателно дизајнирани, што може да игра декоративна улога во сите домашни стилови.Верувај ми, нема да те изневери.[Лесно И Погодно] : оваа куќа може лесно да се состави/расклопи за лесно носење.Душеци може да се отстранат за чистење, удобен и ефикасен.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet House
Material:
Cloth + PE Foam
Color:
Brown
After Installation:
Bottom Size
Product Function:
A folding house for pets to sleep and play in
Package List:
1 x House Base 1 x Mat1 x Roof
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока