.

.

Станица за полнење на Owltree за Quest 2 за полнење на приклучокот за полнење, станица за складирање на vrидови на wallидот, станица за пренесување на податоци со голема брзи?

Станица за полнење на Owltree за Quest 2 за полнење на приклучокот за полнење, станица за складирање на vrидови на wallидот, станица за пренесување

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

Компатибилност : Компатибилен со слушалките за VR како Quest 2, само слушалки за полнење, ве молиме, забележано пред купувањето Полнење и складирање : Тоа не е само брза станица за полнење за слушалките VR, туку е и складирање за контролори на слушалки и допир на потрагата 2, чувајте го вашиот VR систем пристоен изглед, секогаш подготвен за следната VR авантура. Режими на поставување : Поддржува полнење на бирото и wallидот, секогаш го прави вашиот дом уреден и уреден дури и при полнење. Целосно наполнете ги слушалките за 3-4 часа. Повеќе предности : Силно полнење на магнетна адсорпција. Прилагодлив држач за контролор. 7 Индикатор за полнач на LED во боја. Полнење со голема брзина. Лесен за инсталирање и погодно за употреба. Што можете да добиете : 1. Станица за полначи. Магнетна глава * 2 3. Кабел за полнење тип-Ц (150см) 4. картичка за локатор 6. завртки за експанзија * 2. Потрагата 2 и контролорите на допир не се вклучени. Компатибилност : Компатибилен со слушалките за VR како Quest 2, само слушалки за полнење, ве молиме, забележано пред купувањето. Полнење и складирање : Тоа не е само брза станица за полнење за слушалките VR, туку е и складирање за контролори на слушалки и допир на потрагата 2, чувајте го вашиот VR систем пристоен изглед, секогаш подготвен за следната VR авантура. Режими на поставување : Поддржува полнење на бирото и wallидот, секогаш го прави вашиот дом уреден и уреден дури и при полнење. Целосно наполнете ги слушалките за 3-4 часа. Повеќе предности : Силно полнење на магнетна адсорпција. Прилагодлив држач за контролор. 7 Индикатор за полнач на LED во боја. Полнење со голема брзина. Лесен за инсталирање и погодно за употреба. Што можете да добиете : 1. Станица за полначи. Магнетна глава * 2 3. Кабел за полнење тип-Ц (150см) 4. картичка за локатор 6. завртки за експанзија * 2. Потрагата 2 и контролорите на допир не се вклучени. Секогаш бидете подготвени. Со ова пристаниште за полнење, вашата потрага 2 секогаш ќе биде наплатена и подготвена да се обратите за следната сесија за игри. Складирање и полнење. Поддржан режим на wallидови и биро, совршена станица за полнење и складирање на слушалките за виртуелна реалност. Чувајте го вашиот VR систем пристоен изглед, секогаш подготвен за следната VR авантура.

Параметри на производот

Слична стока