.

.

Тојвијан 25 парчиња Шпатула Стругалка За Јазик Восок Стапчиња За Мешање Апликатор За Јазик Клиника Депресори За Јазик Професионални Стапчиња За Јазик Корисен Депр?

Тојвијан 25 парчиња Шпатула Стругалка За Јазик Восок Стапчиња За Мешање Апликатор За Јазик Клиника Депресори За Јазик Професионални

DEN 1259.20

Пристапност
Залиха

ЕДНОКРАТНИ ДЕПРЕСОРИ за ЈАЗИК тој е лесен, лесен и удобен за носење и чување кога не се користи без никаков напор ЗАОБЛЕН ДЕПРЕСОР за ЈАЗИК овие алатки се направени деликатни изработки за клинички професионален орален преглед. СТАПЧИЊА за ЛЕПЧИЊА Совршена големина за мешање во мали серии. Овие 25 стапчиња за мешање се направени од густа, силна, издржлива пластика која може да биде за многу проекти и изградена да трае. ВИСОКИ ДЕПРЕСОРИ за ЈАЗИК Занаетчиските стапчиња можат да бидат за различни функции, не само за занаетчиски материјали, групни настани, правење занаетчиски кутии, можете да ги користите и за правење десерти за семејни или празнични забави,. СТАПЧИЊА ЗА МЕШАЊЕ јазик Користејќи пластичен материјал, безбеден и сигурен, тој е похигиенски и поздрав за употреба.

Параметри на производот

Слична стока