.

.

Врска на шарки без шарки WYFDP, нема потреба од склопување, задебелување на вратата, гардероба, тампон за монтирање на површината од типот на мост и кабинет за амортиз?

Врска на шарки без шарки WYFDP, нема потреба од склопување, задебелување на вратата, гардероба, тампон за монтирање на површината

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Долни детали : Детален дизајн на основата, тесен и компактен, без притисок врз повеќе прекинувачи Стандардна положба на дупката : Отворањето на калапот се проверува слој по слој, а квалитетот е добар како и стандардната позиција на дупката без отстапување. Материјали со висок квалитет : висококвалитетен челик со ладно валани со никел обложен површински третман е отпорен на корозија и има засилена отпорност на 'рѓа. Студените челични завртки : Густината на деталите за повеќе точки на заниткување ја прави структурата на лопата компактен и издржлив. Ракав за амортизација : Специјална структура на ракав за чаша за нозе, висококвалитетна изработка, вратата на кабинетот е природно мазна за време на процесот на затворање. Долни детали : Детален дизајн на основата, тесен и компактен, без притисок врз повеќе прекинувачи. Стандардна положба на дупката : Отворањето на калапот се проверува слој по слој, а квалитетот е добар како и стандардната позиција на дупката без отстапување. Материјали со висок квалитет : висококвалитетен челик со ладно валани со никел обложен површински третман е отпорен на корозија и има засилена отпорност на 'рѓа. Студените челични завртки : Густината на деталите за повеќе точки на заниткување ја прави структурата на лопата компактен и издржлив. Ракав за амортизација : Специјална структура на ракав за чаша за нозе, висококвалитетна изработка, вратата на кабинетот е природно мазна за време на процесот на затворање. Крајни детали : Детален дизајн на основата, тесен и компактен, без притисок врз повеќе прекинувачи. Стандардна позиција на дупката : Отворањето на калапот се проверува слој по слој, а квалитетот е добар како и стандардната положба на дупката без отстапување. : висококвалитетен челик со ладно валани со никел обложен површински третман е отпорен на корозија и има засилен отпорност на 'рѓа.

Параметри на производот

Слична стока