.

.

Diaja 4PCS HubCap Замена на перформансите на тркалото капа на капакот на капакот на капакот на капакот на целосниот раб, компатибилен за Tesla Model 3 18 Inch 2018-2023 2022

Diaja 4PCS HubCap Замена на перформансите на тркалото капа на капакот на капакот на капакот на капакот на целосниот раб, компатибилен за Tesla

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

-Поставање компатибилен за Tesla Model 3 2016-2023 Hub 18-инчен тркала -Сабнато на оригиналниот дизајн на автомобили, компатибилен за моделот Tesla Y. -ефектно го заштитува вашиот центар од оштетување. - Доказ за водоотпорен, испуштање на прашина и корозија. Може да ги издржи сите временски услови. Многу добро ги штити тркалата на вашиот автомобил. -Основа за инсталирање и чистење.Педверзно вклопете го оригиналниот центар за тркала, инсталација на стискање. Подобрете го чувството за движење на центарот за тркала. Заштитете го центарот за тркала од изгребан. Лесен за инсталирање и чистење. Совршено одговара на оригиналниот центар за тркала, инсталација на стискање на Snap-In. Покријте го белиот раб на центарот ~ Спецификација : Компатибилен замена за Tesla Model 3 2016-2023 Hubmaterion со тркала од 18-инчи : високо квалитетен ABS Plastic Color : Како што е прикажано, вклучено : 4*Покрив за центри на тркалото4*Заштита за заштита од пена, драг пријател, добредојде на нашиот Продавница. Нашата продавница е голем производител на автомобилски делови кој работи со интегритет, го става квалитетот на прво место и добро го одржува секој клиент.

Параметри на производот

Replacement Compatible for Tesla model 3 2016-2023 18-inch wheel hub:
Material:
high quality abs plastic
Color:
as shown
Package Included:
4*wheel hub cover:
4*foam protection strip:
Hello dear buyer friend, welcome to our store. Our store is a large automotive parts manufacturer that operates with integrity, puts quality first, and maintains every customer well. Our hub covers are of good quality and have a beautiful appearance, which can effectively protect your car's wheels and reduce wheel repairs. Welcome to your purchase.:
If you have any questions or concerns about your car model during the shopping process, please feel free to contact me at any time. I will reply to you as soon as I see the information. Thank you and I wish you a happy life. :
Слична стока