.

.

AMT PUMP 5890-90 CASE CASE за потопна пумпа 5890-DC

AMT PUMP 5890-90 CASE CASE за потопна пумпа 5890-DC

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Кутија за носење кутија за пумпа за пумпа 5890-dc Три затворачи и рачка за носење за безбедност и преносливост. Челична конструкција, прав обложена и насликана за отпорност на корозија. Земја на потекло : Тајван. Службениот случај AMT пумпа 5890-90 е направен од обложена во прав и обоен челик за издржливост и отпорност на корозија, и е погодна за складирање и носење на пумпата AMT 5890-DC пумпа со потопна батерија. Има три затворачи и рачка за носење за безбедност и преносливост. Погоден е за станбени, индустриски и комерцијални апликации во врска со нејзината придружна пумпа за дренажни операции каде што не е достапна моќност. Пумпите користат механичко дејство за пренесување на течности, гасови или кашеста маса (цврсти материи суспендирани во течност или гас). Механичкото дејство се категоризира како позитивно поместување (ПД) или кинетичко. ПД пумпите фаќаат и ослободуваат дискретни количини на проток во комора и потоа го изнудуваат. Некои примери на PD пумпи се пумпи за гориво и нафта во автомобили, пумпи во хидраулични системи и пумпи за велосипеди. Кинетичките пумпи се движат течности, гасови или кашеста маса со пренесување на енергија од движењето на пумпата до протокот.

Параметри на производот

Слична стока