.

.

FQrongSP Елегантен Ранец За Инвалидска Количка Ролат За Помош За Помош На Ролери За Додатоци Торба За Организатор За Секој Ролатор Во Стилот На Шетач И Инвалидска Коли?

FQrongSP Елегантен Ранец За Инвалидска Количка Ролат За Помош За Помош На Ролери За Додатоци Торба За Организатор За Секој

DEN 788.80

Пристапност
Залиха

Материјали : Изработени Од Издржливо И Водоотпорно Црно Ткаенина ОД 600д, Но Лесна, Лесна за Чистење Силно Прицврстување На Бравата : Преку 7 Поединечно Петелките Ја Прицврстуваат Торбата На Лентата или Страничната Лента, Безбедно ја Држат Торбата На Место. Повеќе Џебови : Повеќе Џебови Ви Овозможуваат Лесно Да Носите Лекови, Мобилни Телефони, Пијалоци и Закуски, Чаши, Електронски Уреди И Многу Повеќе. Совршен Додаток : Додатоците За Шетачи Можат Совршено да се Закачат на Држачот за Да Можете Да ги Одржувате Сите Ваши Работи Организирани. Универзална Одговара : Одговара На Повеќето Пешаци, Ролки, Инвалидски Колички и Скутери, Електрични Скутери За Мобилност, Столици За Мобилност Итн. Лесна За Инсталирање И Водоотпорна Универзална Џебна Чанта За Шетачи, Може Да Собере Мобилен Телефон, Чаша, Кутија За Лекови Карактеристики : + Универзална Големина, Одговара На Повеќето Пешаци, Ролатори, Инвалидски Колички и Скутери, Електрични Скутери За Мобилност, Столови За Мобилност Итн.

Параметри на производот

Material:
600D Oxcloth
Size:
16*19 in
Color:
Black
Net Weight:
0.25 Kg
Suitable For:
Wheelchair,Mobility Scooters,Walkers,Rollators.
Package Includes:
1* Walker Storage Pouch :
Слична стока