.

.

СЛОБОДНО Срце Океанот Е Моето Момче, Сурфање, Чаша За Гимнастика Со Капак Од Чај 16 Мл, Задржување На Температурата, Топлинска Изолација, Машина За Миење Садови И Мик?

СЛОБОДНО Срце Океанот Е Моето Момче, Сурфање, Чаша За Гимнастика Со Капак Од Чај 16 Мл, Задржување На Температурата, Топлинска Изолација,

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Држи 16 мл и вклучува Капак За Патување Технологијата со двојни Ѕидови ги прави вашите топли пијалоци да останат топли, а ладните пијалоци да останат ладни. Нема да попуштат или скршат. Одговара на држачите за чаши со стандардна големина. Топ-полица машина за миење садови безбедно. Кондензација Слободен. Гордо произведени во САД. ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА-ние сме специјализирани за двојни ѕидни изолирани тамблери за да ги одржуваме вашите пијалоци топли или ладни со часови. Сите наши производи се бпа бесплатни и безбедни за секого. ГОРДО ПРОИЗВЕДЕНИ во САД - сите суровини за пиење се набавени и произведени со гордост во Соединетите Американски држави. ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА-ние сме специјализирани за двојни ѕидни изолирани тамблери за да ги одржуваме вашите пијалоци топли или ладни со часови. Сите наши производи се бпа бесплатни и безбедни за секого. ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА-ние сме специјализирани за двојни ѕидни изолирани тамблери за да ги одржуваме вашите пијалоци топли или ладни со часови. Сите наши производи се бпа бесплатни и безбедни за секого. ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА-ние сме специјализирани за двојни ѕидни изолирани тамблери за да ги одржуваме вашите пијалоци топли или ладни со часови. Сите наши производи се бпа бесплатни и безбедни за секого. ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА-ние сме специјализирани за двојни ѕидни изолирани тамблери за да ги одржуваме вашите пијалоци топли или ладни со часови. Сите наши производи се бпа бесплатни и безбедни за секого. ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА-ние сме специјализирани за двојни ѕидни изолирани тамблери за да ги одржуваме вашите пијалоци топли или ладни со часови. Сите наши производи се бпа бесплатни и безбедни за секого. ТЕЖИНА И ЈАСНОСТ СЛИЧНА НА СТАКЛО-Сјајна и убаво видете, за да видите колку сте испиле од вашиот пијалок. Нема да ви судиме ако ја наполните вашата гимнастичарка со таа ваша мала мешавина од коктели!. МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ И МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА БЕЗБЕДНО-тоа е во право, ние го сторивме тоа! При дизајнирањето на оваа гимнастика, сакавме да биде погодно и лесно за нашите клиенти да го користат без да жртвуваат некоја од функциите на нашиот производ и својствата за задржување на температурата. ВКЛУЧУВА-16 мл тамблер со капак за патување. Тамблерот има гаранција за корисниот век на траење на производот. Капакот е потрошен производ и има гаранција од 90 дена. ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА-ние сме специјализирани за двојни ѕидни изолирани тамблери за да ги одржуваме вашите пијалоци топли или ладни со часови. Сите наши производи се бпа бесплатни и безбедни за секого. ГОРДО ПРОИЗВЕДЕНИ во САД - сите суровини за пиење се набавени и произведени со гордост во Соединетите Американски држави. ЗАДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА-ние сме специјализирани за двојни ѕидни изолирани тамблери за да ги одржуваме вашите пијалоци топли или ладни со часови.

Параметри на производот

Слична стока