.

.

BLMIEDE Круг Силиконски Послужавник Храна Фритеза Дома Калапи Печење Силиконски Печење Мувла Послужавник Воздух Пржење Кујна Трпезарија Бар Воздух Фритеза За Ге Печ?

BLMIEDE Круг Силиконски Послужавник Храна Фритеза Дома Калапи Печење Силиконски Печење Мувла Послужавник Воздух Пржење Кујна Трпезарија

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

[И Сигурен Материјал] Користи Силикон За Храна, кој е отпорен на Масло, нелеплив и Може Да Издржи Температури до 446 И Тоа Нема Ефект Врз Вкусот На Храната. Со Силиконски Калапи За Пржење На Воздух, Нема Повеќе Неуредни По Пржењето. Нема Потреба Да Ја Чистите Длабоката Фритеза. Нашите Силиконски Калапи За Пржење Со Воздух Се Доволно Дебели За Да Го Издржат Времето За Печење! Тоа е отпорно На Масло, Вода -, нелепливо и Не-кршливо за Сите Ваши Потреби за Печење. Не Дозволувајте Нечистотијата и Нередот Да Ви Застанат На Патот и Да Ве Спречат Да Печете! Можете Да Го Користите Во Вашата Кујна. [Чувајте Ја Вашата Фритеза За Воздух Чиста] Овие Силиконски Калапи Ефикасно Ја Чуваат Храната Надвор Од Фритезата И Ја Одржуваат Чиста Како И Секогаш, Заштедувајќи Време И Енергија. Ако Мразите Чистење По Печењето, Овие Облоги За Хартија Се Задолжителни. Тркалезна Силиконска Послужавник Фритеза За Храна Домашни Калапи За Печење Силиконски Калап За Печење Фритеза За Воздух Кујна Бар За Јадење Послужавник За Пржење На Силиконски Послужавник За Храна Домашни Калапи За Печење Силиконски Калап За Печење Послужавник За Воздух За Пржење Кујна За Јадење Материјал : Силика Гел Боја : Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Параметри на производот

Слична стока