.

.

Добијте Посилен Планински Прстен, Продолжете Да Се Качувате На Планината Прстен, Сребрен Прстен За Жени Тинејџерки, Инспиративни Планински Прстени За Жени Мажи

Добијте Посилен Планински Прстен, Продолжете Да Се Качувате На Планината Прстен, Сребрен Прстен За Жени Тинејџерки, Инспиративни Планински

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Добијте Посилен Планински Прстен : Станете Посилен Планински Прстен Потсетува Дека Иако Животот Може Да Биде Тежок Во Моментов, Ќе Биде Убаво Кога Ќе Стигнете До Врвот Дајте И Го Ова И Гледајте Како Се Топи Нејзиното Срце!. Висококвалитетен Планински Прстен : Моден Прстен-Изјавете ја вашата посветеност кон партнерот или кон себе. Нашите прстени што се редат се изработени од висококвалитетен бакар и кубна цирконија Од Ааа одделение. Направено за да го издржи тестот на времето, додадете сила и издржливост. Удобна за носење, елегантна и минималистичка minimетика. Уникатен И Моден Дизајн : Нашите Занаетчии Создадоа Одличен Добијте Посилен Планински Прстен, Едноставен И Истовремено Давајќи Изјави, Но Прекрасен И Елегантен. Никој Нема Да Го Пропушти Планинскиот Прстен и Ќе Добиете Многу Комплименти.Никогаш Не Се Откажувајте Без Разлика На Се. Достапни Бои и Големини : Измешајте и Совпаѓајте ги боите за да се координирате со дневната облека и расположение. Овој прекрасен планински прстен е инспирација за жените. Погоден за носење на повеќето жени (големина На Американски прстен 5/6/7/8/9/10/11). Ве молиме консултирајте се со табелата за големина за да ја пронајдете вашата идеална големина на прстенот. Погоден За Секоја Пригода : Добијте Посилен Планински Прстен Уникатниот Дизајн Може да Го Истакне Вашиот Изглед и Да Ги Сфати Очите на Сите во Толпата. Само Покажете Го Вашиот Сопствен Стил И Направете Си Блинг, Само Погоден За Сите Возрасти. Добијте Посилен Планински Прстен : Станете Посилен Планински Прстен Потсетува Дека Иако Животот Може Да Биде Тежок Во Моментов, Ќе Биде Убаво Кога Ќе Стигнете До Врвот. Дајте И Го Ова И Гледајте Како Се Топи Нејзиното Срце!. Висококвалитетен Планински Прстен : Моден Прстен-Изјавете ја вашата посветеност кон партнерот или кон себе. Нашите прстени што се редат се изработени од висококвалитетен бакар и кубна цирконија Од Ааа одделение. Направено за да го издржи тестот на времето, додадете сила и издржливост. Удобна за носење, елегантна и минималистичка minimетика. Уникатен И Моден Дизајн : Нашите Занаетчии Создадоа Одличен Добијте Посилен Планински Прстен, Едноставен И Истовремено Давајќи Изјави, Но Прекрасен И Елегантен. Никој Нема Да Го Пропушти Планинскиот Прстен и Ќе Добиете Многу Комплименти.Никогаш Не Се Откажувајте Без Разлика На Се. Достапни Бои и Големини : Измешајте и Совпаѓајте ги боите за да се координирате со дневната облека и расположение.

Параметри на производот

Stone:
AAA Grade Cubic Zirconia
Material:
High-quality Copper + Zircon
Color:
Silver, Gold, Rose gold
Size:
6, 7, 8, 9, 10, 11
Style:
Fashion
Applicable People:
Women
Occasion:
Anniversary / Casual / Daily / Party / Gift
Package Included:
1/2/3 * Get Stronger Mountain Ring:
1 * Storage Box:
1 * Beautiful Message Card:
Note:
1. Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations. The ring size is slightly smaller by half a size, you can choose a slightly larger size.:
2. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed on the picture. :
Слична стока