.

.

БОШ GBH18V-26DK25 18V EC Brushless SDS-плус Булдог 1 Во. Комплет за ротационен Чекан СО CORE18V 4.0 Ах Компактни Батерии&засилувач;Bosch 44 Парче Влијание Тешко Навртување Прилагодено Случ?

БОШ GBH18V-26DK25 18V EC Brushless SDS-плус Булдог 1 Во. Комплет за ротационен Чекан СО CORE18V 4.0 Ах Компактни Батерии&засилувач;Bosch 44 Парче

DEN 4086.08

Пристапност
Залиха

Легендарниот перформанси булдог-лесен Д-рачка чекан постојано ги надминува најпродаваните 1 Во Супериорно влијание-испорачува 1,9 Стапки. енергија на удар (ЕПТА) за максимални перформанси при тешко дупчење и чипсување. Ефикасен мотор без четки-се комбинира со ОСНОВНА 18v батерија за да помогне да се обезбеди поголема продуктивност и максимално траење. ОЦЕНЕТО ВЛИЈАНИЕ : Одликувајќи Се Со тежок дизајн на Бош, така што битовите за одвртување се оценети со удар и обезбедуваат 10 ПАТИ подолг век на траење ОД стандардните битови за удар. Тешко : Одликувајќи Се Со Xteded Торзиона Зона, овие цврсти битови на удар се линија на завртки за возење со удари, битови со двоен крај, ореви, приклучоци и држачи за битови кои се подобрени за да се справат со новата генерација на возачи со поголем вртежен момент. ПРЕЦИЗНОСТ : овие ударни битови имаат инженерски совети за поцврсто вклопување и помалку КАМЕРИ.

Параметри на производот

Слична стока