.

.

ФРЦОЛОР 24 Парчиња Двострана Датотека За Нокти Алатка За Уметност За Нокти Датотеки За Нокти Поминаа Мазни Нокти Постави Пара Уњас Акрилики Алатки За Нега На Нокти ?

ФРЦОЛОР 24 Парчиња Двострана Датотека За Нокти Алатка За Уметност За Нокти Датотеки За Нокти Поминаа Мазни Нокти Постави Пара Уњас

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Алатки За Маникир Професионални : - датотеките за Нокти се за различни нокти, како што се природни нокти, нокти на нозете, груби нокти, вештачки нокти и акрилни нокти Датотека за маникир : корисна алатка за маникир за нокти за прецизно поднесување и обликување резултати. Метални Двострани Датотеки За Маникир : лесен е за употреба и носење, можете да ги чувате во вашата козметичка кеса дури и при патување. Акрилна Вежба За Нокти : - овие метални браници за нокти помагаат да се отстранат паузите, грубите рабови и остатоците, правејќи ги вашите нокти да изгледаат убаво и чисто; само измијте ги директно со вода за да бидат чисти. Датотеки за маникир : овие метални датотеки за нокти се силни и издржливи за трајни перформанси, помагајќи ви лесно да ги исечете и обликувате ноктите дома. Алатки За Маникир Професионални : - датотеките за Нокти се за различни нокти, како што се природни нокти, нокти на нозете, груби нокти, вештачки нокти и акрилни нокти. Датотека за маникир : корисна алатка за маникир за нокти за прецизно поднесување и обликување резултати. Метални Двострани Датотеки За Маникир : лесен е за употреба и носење, можете да ги чувате во вашата козметичка кеса дури и при патување. Акрилна Вежба За Нокти : - овие метални браници за нокти помагаат да се отстранат паузите, грубите рабови и остатоците, правејќи ги вашите нокти да изгледаат убаво и чисто; само измијте ги директно со вода за да бидат чисти. Датотеки за маникир : овие метални датотеки за нокти се силни и издржливи за трајни перформанси, помагајќи ви лесно да ги исечете и обликувате ноктите дома. Пакетот Вклучува 24 х Карактеристики на датотеки За нокти-Практична датотека за нокти, може да ги избруси големите гребени во вашите нокти, исто така помага Да Се отстрани Лакот Од Алатките за Маникир. - Површината не е лесна за валкање, перење и повеќекратна употреба, не е лесна за кршење, ' рѓа или гниење датотеки за маникир.

Параметри на производот

Слична стока