.

.

Славина Допрете За Пиво Барел, Бакар Славина Пиво Барел Славина Допрете Пијалок Дозерот Пијалок Вино Пиво Пијалок Пијалок Дозерот Замена Тапа)

Славина Допрете За Пиво Барел, Бакар Славина Пиво Барел Славина Допрете Пијалок Дозерот Пијалок Вино Пиво Пијалок Пијалок Дозерот

DEN 403.20

Пристапност
Залиха

Главната изработена од висококвалитетен бакарен материјал и рачка од легура на цинк, цврста и издржлива, антикорозивна и отпорна на абење, имаат долго време на услуга Мазната површина со позлата го прави производот да изгледа многу врвен. Може да биде добар диспензер за вино, пиво, вода или други алкохолни пијалоци. Совршен за дома, ресторан, канцеларија или други места. Доаѓа со соодветни ореви и гумени дихтунзи, може да биде многу ефикасен начин за избегнување на истекување. Главната изработена од висококвалитетен бакарен материјал и рачка од легура на цинк, цврста и издржлива, антикорозивна и отпорна на абење, имаат долго време на услуга. Мазната површина со позлата го прави производот да изгледа многу врвен. Може да биде добар диспензер за вино, пиво, вода или други алкохолни пијалоци. Совршен за дома, ресторан, канцеларија или други места. Доаѓа со соодветни ореви и гумени дихтунзи, може да биде многу ефикасен начин за избегнување на истекување. Карактеристики : Главната изработена од висококвалитетен бакарен материјал и рачка од легура на цинк, цврста и издржлива, антикорозивна и отпорна на абење, имаат долго време на услуга. Мазната површина со позлата го прави производот да изгледа многу врвен. Може да биде добар диспензер за вино, пиво, вода или други алкохолни пијалоци.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Copper + Zinc Alloy
Color:
Chrome, Golden, Bronze, Red Copper (Optional)
Thread Diameter:
Approx. 
                            Chrome:
1.2 cm / 0.47 inch
                            Golden:
1.2 cm / 0.47 inch
                            Bronze:
1.8 cm / 0.71 inch
                            Red Copper:
1.8 cm / 0.71 inch
Type:
Chrome(1.2cm), Golden(1.2cm), Bronze(1.8cm), Red Copper(1.8cm) (Optional)
Weight:
Approx. 121-128g
Package Included:
1 x Faucet:
2 x Rubber Gaskets:
1 x Nut:
Note:
Please allow slight deviation for the color and measurement. Thanks for your understanding. :
Слична стока