.

.

Заштитна обвивка на беспилотни летала, поставете го целото пластика со висока сигурност на телото на беспилотното летало обезбедува целосна заштита за воздухот 2 ?

Заштитна обвивка на беспилотни летала, поставете го целото пластика со висока сигурност на телото на беспилотното летало обезбедува

DEN 1107.20

Пристапност
Залиха

【Материјал】 Овој преден капак на беспилотното летало користејќи висок квалитет на пластичен материјал, тој е силен и издржлив и има долг животен век 【Апликација】 Точен и деликатен дизајн што одговара на телото на дронот совршено, тој е погоден за дрон на воздухот 2. 【Делови за надградба】 Одлични делови за поправка, користени за случајна замена на оштетување, правејќи поправки повеќе безгрижни. Со добра изработка, одлични перформанси, голема сигурност и долг животен век. 【Гаранција за услуга】 Ние се стремиме да ви обезбедиме највисок квалитет на производот и најдобро искуство со клиентите, можете да бидете сигурни да ги купите. Ако имате какво било прашање во врска со овој производ, ве молиме слободно контактирајте со нас, ќе се обидеме да ви помогнеме да го решиме вашиот проблем. 【Обезбедува целосна заштита】 Дроното тело може да обезбеди целосна заштита за предниот дел од дронот со замена на предниот капак. 【Материјал】 Овој преден капак на беспилотното летало користејќи висок квалитет на пластичен материјал, тој е силен и издржлив и има долг животен век. 【Апликација】 Точен и деликатен дизајн што одговара на телото на дронот совршено, тој е погоден за дрон на воздухот 2. 【Делови за надградба】 Одлични делови за поправка, користени за случајна замена на оштетување, правејќи поправки повеќе безгрижни. Со добра изработка, одлични перформанси, голема сигурност и долг животен век. 【Гаранција за услуга】 Ние се стремиме да ви обезбедиме највисок квалитет на производот и најдобро искуство со клиентите, можете да бидете сигурни да ги купите. Ако имате какво било прашање во врска со овој производ, ве молиме слободно контактирајте со нас, ќе се обидеме да ви помогнеме да го решиме вашиот проблем. 【Обезбедува целосна заштита】 Дроното тело може да обезбеди целосна заштита за предниот дел од дронот со замена на предниот капак.

Параметри на производот

Item Type:
Drone Protective Body Shell
Material:
Plastic
Product Color:
Black
Product Weight:
Approx. 3g / 0.1oz
Compatible:
Suitable for Air 2S Drone
Package List:
1 xDrone Protective Body Shell   :
Note:
1. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока