.

.

Кутија За Складирање Фотографии Lifewit 4x6 Фото Случај, 18 Внатрешен Чувар На Фотографии, Јасно Складирање На Кутии За Фотографии, Кутија За Складирање Занаети За Орган?

Кутија За Складирање Фотографии Lifewit 4x6 Фото Случај, 18 Внатрешен Чувар На Фотографии, Јасно Складирање На Кутии За Фотографии,

DEN 179.20

Пристапност
Залиха

Голем Капацитет : Спакуван со 18 кутии за фотографии, секој може да собере 80-100 фотографии од 4х6 инчи и вкупно околу 1800 фотографии Овие контејнери за складирање фотографии се совршени за складирање и сортирање на сите ваши фотографии. Надворешната големина на кутијата е 13,83 х 11,16 инчи, а големината на внатрешната кутија за фотографии е 6,48 х 4,55 х 0,98 инчи. Премиум Пп Материјал : Изработени од издржлив и висококвалитетен пп материјал, овие фото футроли се без бпа, без киселина и без пвц. Бидете сигурни дека овие кутии се изградени цврсти и нема да се носат со текот на времето. Разноврсна Употреба : со својот разноврсен дизајн, овие кутии за фотографии складирање не се само за складирање фотографии, туку може да се користат и за складирање на занаетчиски и канцелариски материјали, градинарски семиња, налепници, накит и други работи. Дизајн На тока : и внатрешните и надворешните кутии на овој сад за складирање фотографии се дизајнирани со сигурни токи за безбедност при складирање и спречување на нечистотија да влезе внатре.

Параметри на производот

Слична стока