.

.

FDIT дигитален хигрометар дигитален хигрометар за внатрешни термометар Мерач на влажност со меморија функција Температура за влажност Тест алатка за овлажните овл?

FDIT дигитален хигрометар дигитален хигрометар за внатрешни термометар Мерач на влажност со меморија функција Температура за влажност Тест

DEN 494.40

Пристапност
Залиха

Голем екран : Дигитален дисплеј со голем резолуција на голем екран, погоден за употреба од стари лица, деца и сите видови на луѓе Голем екран : Дигитален дисплеј со голем резолуција на голем екран, погоден за употреба од стари лица, деца и сите видови на луѓе. Практичен и дигитален : опремено со дигитален сензор со висока размена, дигитален термометар хигрометар е подобар придружник за навлажнувачи и дехидрификатори. Издржлив и сигурен : ЛЦД дигиталниот термометар е издржлив, не е лесен за кршење, а не е лесен за оштетување. Снимајте ја температурата : Запишете ги највисоките и најниските вредности на температурата и влажноста и лесно откријте суптилни промени во температурата и влажноста. Два режими : Поддршка на функцијата на прекинувачот ° C и ° F, може да се прикаже температура на Целзиусови или Фаренхајт. Спецификација : Тип на ставка : Термометар Хигрометар Големина на производот : приближно.0in Тежина : Приближно. Материјал од 123g / 4.

Параметри на производот

Item Type:
Thermometer Hygrometer
Product Size:
Approx. 12x8.7x2.5cm / 4.7x3.4x1.0in
Weight:
Approx. 123g / 4.3oz
Material:
ABS
Color:
White
Battery Parameter:
2 x AAA battery (battery not included)
Temperature Measurement Range:
-10℃~50℃ (14℉ ~ 158℉)
Humidity Measurement Range:
10%~99%
Temperature Error:
±1℃
Humidity Error:
±5%RH
Humidity Resolution:
1%RH
Analysis Degree:
0.1℃, 1%RH
Package List:
1 x Thermometer Hygrometer (Battery Not Included):
1 x Manual :
Note:
1. Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow a difference of 1‑3cm. :
Слична стока