.

.

Shure GLX -D+ двојна лента со единечна батерија Sled Charger - Напорни SB904 батерија што може да се надополнува, компатибилна со GLXD+ дигитални безжични предаватели

Shure GLX -D+ двојна лента со единечна батерија Sled Charger - Напорни SB904 батерија што може да се надополнува, компатибилна со GLXD+

DEN 672.00

Пристапност
Залиха

Нова, подобрена изведба-GLX-D+ Dual Band Digital Wireless нуди нови функции претходно недостапни во првата генерација на GLX-D безжичен : работа и во 2,4 и 5,8 GHz, подобрена траење на батеријата и повеќе опции за приемници Исклучителен, дигитален безжичен аудио - секогаш доаѓајте преку јасно и плени ја публиката со супериорно, транспарентно аудио. GLX-D+ двојниот опсег интелигентно избегнува мешање за да ви даде тотална, сигурна безжична слобода. Нова безжична технологија со двојна лента - обезбедува сигурен и конзистентен сигнал со автоматско скенирање на опсегот 2,4 и 5,8 GHz и избор на најчистиот канал. Повеќе од двојно повеќе од широчината на опсегот гарантира дека напуштањата нема да го запрат шоуто. Лесно, безгрижно поставување не е назад компатибилен со претходните модели. SBC10-904 SLED полнач. Нова, подобрена изведба-GLX-D+ Dual Band Digital Wireless нуди нови функции претходно недостапни во првата генерација на GLX-D безжичен : работа и во 2,4 и 5,8 GHz, подобрена траење на батеријата и повеќе опции за приемници. Исклучителен, дигитален безжичен аудио - секогаш доаѓајте преку јасно и плени ја публиката со супериорно, транспарентно аудио. GLX-D+ двојниот опсег интелигентно избегнува мешање за да ви даде тотална, сигурна безжична слобода. Нова безжична технологија со двојна лента - обезбедува сигурен и конзистентен сигнал со автоматско скенирање на опсегот 2,4 и 5,8 GHz и избор на најчистиот канал. Повеќе од двојно повеќе од широчината на опсегот гарантира дека напуштањата нема да го запрат шоуто. Лесно, безгрижно поставување не е назад компатибилен со претходните модели. SBC10-904 SLED полнач. GLX-D+ Dual Band Digital Wireless е совршено решение за музичари и презентери кои сакаат да одат безжични со доверба и без сложеност.

Параметри на производот

Слична стока