.

.

NiceNeeded 12 листови Feather Feather Fireworks Nail Art налепници, флуоресцентни планети цвеќиња лента за дизајн на ленти за нокти, 3D самостојно лепило шарени разновидни обрасци налеп?

NiceNeeded 12 листови Feather Feather Fireworks Nail Art налепници, флуоресцентни планети цвеќиња лента за дизајн на ленти за

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

♕ [Пакетот вклучува] : 12 налепници на чаршафи се совршени модни додатоциВените модни отпечатоци, сите видови на уникатни модели за да изберете, секогаш има убава шајка што ви одговара. ♕ [Асортирани обрасци] : Налепниците што ги добивате содржат вкупно 6 обрасци, но всушност, секоја од 12 -те налепници има различен стил. Шесте модели главно вклучуваат : пердуви, огномет, линии, светла, планети и лента, кои се совршени за домашна употреба или салон за нокти. ♕ [Безбедни материјали] : Оваа флуоресцентна серија на налепници за нокти се направени од безбедни и еколошки материјали, безбедни и нетоксични, можете да ги користите со доверба. ♕ [Лесен за употреба] : Нашите налепници за нокти се самолепливи. И само лепете ги на ноктите, лесно и заштеда на време. Слично на тоа, само излупете ги ако сакате да ги отстраните. Може да трае долго време и да го задржи својот сјај во исто време ако ги залепите на правилен начин. ♕ [Широко употреба] : Нашите налепници за уметност за нокти не се само најдобриот подарок за вашата сопруга, девојка, мајка, роднини, пријатели. Но исто така и погодни за домашни и салони за нокти. Тие се исто така идеални декори за корици на мобилни телефони, честитки, уметност на телото, итн. Niceneed 12 листови со пердуви огномет на налепници за уметност, флуоресцентни планети цвеќиња со лента за нокти, 3Д самостојно лепење шарени наметки за разновидни обрасци за содржина на пакети за украсување на нокти : Содржина на пакетот за украсување на ноктите : Содржина на пакетот за украсување на ноктите : Содржина на пакетот за украсување на ноктите : Содржина на пакетот за украсување на ноктите 12 листови разновидни обрасци налепници за уметност за нокти.

Параметри на производот

Слична стока