.

.

XSLADVERTIS 10PCS најлонски трева тример за трева за косилка за косилка за косилка за косилка за окулатор за окуласта за Husqvarnaa T35 T25 секачи за четки за резервни делови Гради?

XSLADVERTIS 10PCS најлонски трева тример за трева за косилка за косилка за косилка за косилка за окулатор за окуласта за Husqvarnaa T35 T25 секачи

DEN 1502.40

Пристапност
Залиха

1 10 парчиња, удобна замена, пробајте разновидна замена на главата за сечење трева. Поставете за главата на тример T35 T35. 3,100% сосема нови висококвалитетни висококвалитетни делови, кои се користат за замена на старите делови. Долг услужен живот и издржливост. Врвна занаетчија. Имајте мазна перформанси за сечење и ќе остане поостри подолго. 10 парчиња, удобна замена, пробајте разновидна замена на главата за сечење трева. Поставете за главата на тример T35 T35. 3,100% сосема нови висококвалитетни висококвалитетни делови, кои се користат за замена на старите делови. Долг услужен живот и издржливост. Врвна занаетчија. Имајте мазна перформанси за сечење и ќе остане поостри подолго. Спецификација : Тип : Слушање за трева за трева Олејти : 24x17x8mmnote Please Дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење. Да се ​​направи разликата помеѓу различните монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот.

Параметри на производот

Type:
Grass Trimmer Head Eyelet
Size:
24x17x8mm
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
10pcs Trimmer Head Eyelet :
Слична стока