.

.

Ксунион Мијалник Телескопски Полица Кујнски Материјали Мултифункционална Решетка За Складирање На Извлекување Може Да Висат Мијалник За Миење Садови Крпа За Мие?

Ксунион Мијалник Телескопски Полица Кујнски Материјали Мултифункционална Решетка За Складирање На Извлекување Може Да Висат Мијалник

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

Мијалник Телескопски Полица Кујнски Материјали Мултифункционалната Решетка За Складирање На Извлекување Може Да Виси Мијалник За Миење Садови За Миење Садови Функција : 100% Сосема Нова И Висококвалитетна Решетката За Мијалник Може Да Задоволи Различни Потреби в Дизајн, Должината Може Да се Прилагоди За Да Одговара На Различни Големини На Резервоарот. Може Да Складира Четки, Крпи, Партали, Детергенти Итн.Создадете Здрава Средина И Одржувајте Ја Сува. Тавата На Дното Е Издлабена. Дупките За дожд Се Рамномерно Распоредени. Тоа Не Е Лесно Да Се Акумулира Вода И Е Лесно Да Се .Комплетот За Решетка За Телескопски Мијалник Вклучува Подлога За Одводнување И 1 Лавици За Закачување Крпи За Да Ја Одржите Ткаенината Сува И Проветрена. Комплетот Е Лесен За Инсталирање, Лесен За Расклопување И Чистење.Големината е 13х25х24см. Пп Материјалот Е Подебел, Има Добар Носивост, Не Е Лесно Да Се Деформира И Нема Да ' Рѓосува.Може Да Се Користи За Складирање. Кујнски Партали, Сунѓери, Челични Топчиња; За Да Се Обезбеди Чистота На Врвот На Масата.

Параметри на производот

Слична стока