.

.

ТОПБАТИЈА 6 Парчиња Штипки За Чаршафи Прилагодливи Држачи За Покривање На Масата Од Нерѓосувачки Челик Стеги За Крпа За Маса Прицврстувачки Клипови За Бар Рестора?

ТОПБАТИЈА 6 Парчиња Штипки За Чаршафи Прилагодливи Држачи За Покривање На Масата Од Нерѓосувачки Челик Стеги За Крпа За Маса Прицврстувачки Клипови

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Работете одлично во држењето на чаршавот цело време и нема повеќе исправување на крпата за маса Се вклопува за повеќето дебелина на масата, издржлив и може да трае многу години. Чувајте пикник или чаршав за кампување безбедно на место при силни ветрови. Лесен за употреба,и не се лизга надвор од маси, дури и кога ветровито. Совршен триаголник чаршав клипови за дома и ресторани, свадби, забави, излети, бифе, вечери итн. Работете одлично во држењето на чаршавот цело време и нема повеќе исправување на крпата за маса. Се вклопува за повеќето дебелина на масата, издржлив и може да трае многу години. Чувајте пикник или чаршав за кампување безбедно на место при силни ветрови. Лесен за употреба,и не се лизга надвор од маси, дури и кога ветровито. Совршен триаголник чаршав клипови за дома и ресторани, свадби, забави, излети, бифе, вечери итн.

Параметри на производот

Слична стока