.

.

Голем Дисплеј За Обука На Трепките, Симулација 3д Ефекти Алатка За Прикажување На Лажни Трепки, Лажни Трепки Додатоци За Наставни Алатки За Училиште За Обука На Тре?

Голем Дисплеј За Обука На Трепките, Симулација 3д Ефекти Алатка За Прикажување На Лажни Трепки, Лажни Трепки Додатоци За Наставни Алатки

DEN 212.00

Пристапност
Залиха

Премиум Материјал : украсите за прикажување На Лажни трепки се направени од задебелен пластичен материјал, кој не е лесно да се скрши и има одлична текстура Рамна Основа : долната површина на моделот на трепките прифаќа рамен дизајн, кој може непречено да се постави на работната површина и нема лесно да се помести за време на употребата. Стабилен : моделот На Лажни трепки прифаќа задебелена пластична маса за прикажување, основниот жлеб е фиксиран, што е погодно за изложбени сали, работни површини и демонстрации. Висока Симулација : моделот На Лажни трепки усвојува 3д процес НА леење со фино гравирање, целото парче е обликувано, а врвот на косата е прецизно обработен. Повеќенаменски : моделот на трепките ги зголемува лажните трепки за 300 пати и може да се користи како украс за украсување за продавници за трепки или како наставна демонстрација во институција за обука.

Параметри на производот

Item Type:
False Eyelash Model
Material:
Plastic
Together with Base Size:
Approx. 25x18cm / 9.8x7.1in
Eyelash Type:
Laser False Eyelashes
Usage Scenarios:
Eyelash Salon, Eyelash Training School
Package List:
1 x False Eyelash Model :
1 x Black Base:
2 x Base Bracket:
Note:
Please allow some error in manual measurement. :
Слична стока