.

.

Zyamy 4PCS држач за метли, само лепило без дупчење Супер анти-лизгање метла, закачалка за прашина за дома, кујна, градина, складирање на гаража

Zyamy 4PCS држач за метли, само лепило без дупчење Супер анти-лизгање метла, закачалка за прашина за дома, кујна, градина, складирање

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Вклучува 4 рамки за метли, рамки на МОП, самолепливи куки за прашина што не се лизгаат од прашина без дупчење Лесно за инсталирање : Може да се инсталира без дупчење, и е опремена со двострана леплива лента, која може да се инсталира за неколку секунди без да остави wallид. Заштеда на простор : Бака може да ротира 180 степени за да заштеди простор, а луѓето нема да бидат случајно допрени кога минуваат. Повеќе продолжени функции : Нашите производи не само што можат да висат молици, туку и да се користат како куки, со вискозност со голема јачина и можат да се користат вертикално и хоризонтално. Повеќе функции чекаат да истражите. Држете се подалеку од нередот на метли и молици : можете да ги користите решетките за метла и моп за да организирате метли и молици, што е погодно за семејства, кујни, гаражи и градини. Заштедува простор во куќата и го одржува семејството чисто и уредно. Вклучува 4 рамки за метли, рамки на МОП, самолепливи куки за прашина што не се лизгаат од прашина без дупчење. Лесно за инсталирање : Може да се инсталира без дупчење, и е опремена со двострана леплива лента, која може да се инсталира за неколку секунди без да остави wallид. Заштеда на простор : Бака може да ротира 180 степени за да заштеди простор, а луѓето нема да бидат случајно допрени кога минуваат. Повеќе продолжени функции : Нашите производи не само што можат да висат молици, туку и да се користат како куки, со вискозност со голема јачина и можат да се користат вертикално и хоризонтално. Повеќе функции чекаат да истражите. Држете се подалеку од нередот на метли и молици : можете да ги користите решетките за метла и моп за да организирате метли и молици, што е погодно за семејства, кујни, гаражи и градини.

Параметри на производот

Multi-purpose:
Our mop bracket wall hanger has a variety of uses, not only for hanging mops and brooms but also for hanging various small items, such as repair tools, umbrellas, kitchen supplies, toilet brushes, etc.
High-quality material:
broom wall-mounted, made of high-strength ABS, the buckle can rotate 180 degrees, do not worry about the broom and dustpan base being soiled or dropped by water, it can operate efficiently for a long time, buckle type belt anti-slip rubber, easy to place tools, not easy to slide. It can hold up to 5 pounds.
Solve the problem of storage and space organization:
your home will stay away from a mess of things, save space for your home, and keep your home clean and tidy. Maximize the practicability of the house space, and apply it to ordinary brooms and mop handles. Keep everything in order.
Слична стока