.

.

Јујандејја бремена жена перница половината на половината страна за спиење перница странична перница породилна перница мултифункционална стомак лифт перница пер?

Јујандејја бремена жена перница половината на половината страна за спиење перница странична перница породилна перница мултифункционална

DEN 1302.72

Пристапност
Залиха

Памук Материјал : Надворешната перница е изработена од висококвалитетна памучна ткаенина, која е деликатна и пријателска за кожата, мека и мазна, апсорбирана на влага и дише. Пополнувачот е изработен од високо-еластичен спирален шуплив памук, кој е мек и удобен, не е лесен за колапс и полн и меки. Невидливиот патент дизајн на перницата е исклучителен и убав, лесен за расклопување и лесен за миење. Хуманизиран дизајн на наклон, бел памучен лагер, внимателна грижа за мајка и бебе. Ергономски дизајн, погоден за физиолошка крива на бремена мајка, применлива во пред-бременоста и доцна. Материјал : Надворешната перница е изработена од висококвалитетна памучна ткаенина, која е деликатна и пријателска за кожата, мека и мазна, апсорбирана на влага и дише. Пополнувачот е изработен од високо-еластичен спирален шуплив памук, кој е мек и удобен, не е лесен за колапс и полн и меки. Невидливиот патент дизајн на перницата е исклучителен и убав, лесен за расклопување и лесен за миење. Хуманизиран дизајн на наклон, бел памучен лагер, внимателна грижа за мајка и бебе. Ергономски дизајн, погоден за физиолошка крива на бремена мајка, применлива во пред-бременоста и доцна. Име : Бремени жени Pemlow Pattern : Plainstyle : Simple and Modern-Size : Сите Size Pillow Case : Cotton Phation Composition : Висока еластична спирална шуплива памучна фаза : рана бременост (0-12 недели) Втор триместар (12-28 недели) Трет триместар (28-40 недели) е Отстранлив и се перење : Датоте : јадрото не е за мијалник : 1.

Параметри на производот

Слична стока