.

.

iPhone 14 Pro Max Случај, Сончоглед Рози Дизајн iPhone 14 Pro Max Случај За Девојки Жени, Анти-Fall Случај Со Tpu Браник Заштитни Случај Покритие За apple iPhone 14 Pro Max 6.7-инчен Сончоглед Роз?

iPhone 14 Pro Max Случај, Сончоглед Рози Дизајн iPhone 14 Pro Max Случај За Девојки Жени, Анти-Fall Случај Со Tpu Браник Заштитни

DEN 255.84

Пристапност
Залиха

[Прецизно Вклопување]Специјално дизајнирано за i Phone 14 Pro Max 6,7 Инчи Не одговара за било кој друг уред.Случајот не дојде Со Заштитник На Екранот. [Висококвалитетни Обрасци] јасните и модерни обрасци овозможуваат да го зачувате вашиот Iphone 14 Pro Max без да ја изгубите сопствената личност.Направени со уникатна техника на печатење, овие обрасци нема да се избришат, избледат или размачкаат. [Заштита На Воздушни Перничиња со четири агли] мека внатрешна кожа на tpu што апсорбира удари ја штити вашата i Phone 14 Pro Max од удар и цврста тврда компјутерска обвивка што штити од гребнатини, гребнатини и многу повеќе. [Камера и Заштита На Екранот] 0,05 инчи подигната усна го штити вашиот фотоапарат, 0,06 инчи подигната усна го ублажува ударот и го штити вашиот iphone 14 Pro Max екран од капки и пукнатини и површински гребнатини. [Широко Компатибилен] овој случај i Phone 14 Pro Max е компатибилен со безжично полнење. Секое купување со нас е поддржано од обезбедување на квалитет и 24/7 услуги на клиентите. [Прецизно Вклопување]Специјално дизајнирано за i Phone 14 Pro Max 6,7 Инчи. Не одговара за било кој друг уред.Случајот не дојде Со Заштитник На Екранот. [Висококвалитетни Обрасци] јасните и модерни обрасци овозможуваат да го зачувате вашиот Iphone 14 Pro Max без да ја изгубите сопствената личност.Направени со уникатна техника на печатење, овие обрасци нема да се избришат, избледат или размачкаат. [Заштита На Воздушни Перничиња со четири агли] мека внатрешна кожа на tpu што апсорбира удари ја штити вашата i Phone 14 Pro Max од удар и цврста тврда компјутерска обвивка што штити од гребнатини, гребнатини и многу повеќе. [Камера и Заштита На Екранот] 0,05 инчи подигната усна го штити вашиот фотоапарат, 0,06 инчи подигната усна го ублажува ударот и го штити вашиот iphone 14 Pro Max екран од капки и пукнатини и површински гребнатини.

Параметри на производот

Слична стока