.

.

ШИШЕ ЗА Миење ЕИСКО, 125мл-Полиетилен Со Мала Густина-Проѕирен, Нераскинлив-Капаче За Завртки Со Цврста Цевка За Испорака, Отпорно На Истекување На Лаборатории За Те?

ШИШЕ ЗА Миење ЕИСКО, 125мл-Полиетилен Со Мала Густина-Проѕирен, Нераскинлив-Капаче За Завртки Со Цврста Цевка За Испорака, Отпорно На Истекување

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

ЛДПЕ ПЛАСТИКА | 125мл шише за перење изработено од флексибилна, врвен квалитет полиетиленска пластика со мала густина ИНДУСТРИСКИ КВАЛИТЕТ | Висока хемиска издржливост и умерена толеранција на топлина. Може да издржи температури помеѓу -50°C и 80°C. Добра отпорност на киселини, алкохоли и бази. ЦВРСТА ЦЕВКА за ИСПОРАКА | Се Одликува со цврста цевка за испорака која е интегрирана во горниот капак на завртката за издавање течност отпорна на истекување. ОДЛИЧНО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛАБОРАТОРИИ, УЧИЛНИЦИ И домаќинства | Дизајнирани за употреба во професионални лаборатории, но е идеален избор за научни училници и употреба во домаќинството. Шише за миење капацитет од 125 мл, изработено од висококвалитетно лдпе. Проѕирен, флексибилен и нераскинлив. Висока хемиска издржливост и умерена толеранција на топлина. Може да издржи температури помеѓу -50°C и 80°C. Добра отпорност на киселини, алкохоли и бази. Се одликува со цврста цевка за испорака која е интегрирана во горниот капак на завртката за издавање течност отпорна на истекување.

Параметри на производот

Слична стока