.

.

Дакаја Индиски Клубови Дрвен Пар Црвен Даб Клуббел, Гроздобер Клуб За Вежбање За Кондиционирање На Истегнување На Рамената, Домашна Теретана 1,5 фунти Клуб Бел, Сет ?

Дакаја Индиски Клубови Дрвен Пар Црвен Даб Клуббел, Гроздобер Клуб За Вежбање За Кондиционирање На Истегнување На Рамената, Домашна

DEN 1286.40

Пристапност
Залиха

● Дрвени Индиски Клубови ● Изработени од висококвалитетно цврсто дрво, добро е изработено и има мазна завршница за издржливост Основата на рачката е сферична за сигурно држење. ● Ефикасно Вежбање На Рамото Е Одлично За рехабилитација на подвижноста на рамото, горниот дел од телото и тренинзите, тоа е одлична алатка за загревање и мобилност која е насочена кон помалите мускули до кои традиционалното кревање тегови и ѕвона од котел не можат да стигнат. ● Спецификации На клуббел ● Секој 700g( 1,54 фунти), збир од два. Без разлика дали сте почетник или експерт за фитнес, можете да го изберете, или можете да го дадете на некој што сака фитнес како подарок. Ја гради Јачината На Јадрото И Ротацијата ● Дрвениот клуб може ефикасно да го вежба целото тело. Се развиваат сила, издржливост, зафат, јадро и рамнотежа, а мобилноста се подобрува, излегувајќи од традиционалните избори за фитнес. ● Широк Спектар На Употреба ● клупските ѕвона можат да бидат дел од вашата рутина за вежбање за да помогнат во подобрувањето на чистото мускулно ткиво и да го зајакнат метаболизмот. Може да го користат и мажи и жени и е одлична алатка за вежбање за секој дом и теретана. ● Дрвени Индиски Клубови ● Изработени од висококвалитетно цврсто дрво, добро е изработено и има мазна завршница за издржливост. Основата на рачката е сферична за сигурно држење. ● Ефикасно Вежбање На Рамото Е Одлично За рехабилитација на подвижноста на рамото, горниот дел од телото и тренинзите, тоа е одлична алатка за загревање и мобилност која е насочена кон помалите мускули до кои традиционалното кревање тегови и ѕвона од котел не можат да стигнат. ● Спецификации На клуббел ● Секој 700g( 1,54 фунти), збир од два. Без разлика дали сте почетник или експерт за фитнес, можете да го изберете, или можете да го дадете на некој што сака фитнес како подарок. Ја гради Јачината На Јадрото И Ротацијата ● Дрвениот клуб може ефикасно да го вежба целото тело. Се развиваат сила, издржливост, зафат, јадро и рамнотежа, а мобилноста се подобрува, излегувајќи од традиционалните избори за фитнес. ● Широк Спектар На Употреба ● клупските ѕвона можат да бидат дел од вашата рутина за вежбање за да помогнат во подобрувањето на чистото мускулно ткиво и да го зајакнат метаболизмот.

Параметри на производот

- Material:
Solid Wood
- Suitable for Crowd:
Adult Men and Women
- Clubbell specification:
700g(1.54lbs) each club - Set of two:
Features:
- Made of high-quality solid wood with a smooth surface and durable.:
- Round handle, easy to hold and not easy to drop.:
- Exercise joint flexibility/shoulder strength rehabilitation/shoulder physiotherapy/endurance, etc.:
- Helps condition and strengthen upper body muscles and improve flexibility.:
- Can enhance core strength, stability and body coordination.:
- Ideal for use at home, indoors and outdoors.:
Package Contents:
1 x Indian Club:
Warm Reminder:
- Manual measurement, there will be 1-2 cm error, depending on the actual size.:
- Due to differences in some monitors and lighting reasons, there may be a slight color difference between pictures and objects.:
Good Service:
- If you have any questions about the product, you can contact us at any time, we provide 24-hour customer service. :
Слична стока