.

.

Алатка за вежбање бит 1 2 инчи, вежба малку челик со голема брзина, алатка за вежба за дрво за метал од дрво од 30мм оксид исправен холесав засадени алатки

Алатка за вежбање бит 1 2 инчи, вежба малку челик со голема брзина, алатка за вежба за дрво за метал од дрво од 30мм оксид исправен холесав

DEN 1075.20

Пристапност
Залиха

9341 Челик фалсификуван со висок квалитет 9341 челик, главата се гаси и се третира со топлина, таа е висока тврда и добра отпорност на абење Се користи за : 1/2 круг дизајн на тресење, главно користен за здодевно и мелење, обработка на железо, челик, пластика, дрво, бакар, алуминиум и други метални материјали. Означено со челик печат, 1/2 шанк е обележана и јасно е обележана со челичен печат. Може да се разликува диаметарот на бит за вежба. 100 сосема нови и висококвалитетни. 2 големини за избор на 2 различни големини за вежбање на вежба за ваш избор, 25мм 30мм ги задоволуваат вашите различни потреби. фалсификувани со висококвалитетен челик 9341, главата се гаси и се третира со топлина, таа е голема цврстина и добра отпорност на абење. Главата на секачот усвојува научен дизајн, технологија за мелење точност, добра отпорност на абење и издржливост. Голем дизајн на пресврт, зголемување на слот за отстранување на чипови, сјајни и рамни, отпорност на висока температура, нож што не е стап. Дизајн на 1/2 тркалезна форма, главно користен за здодевно и мелење, обработка на железо, челик, пластика, дрво, бакар, алуминиум и други метални материјали. 100% сосема нов и висок квалитет. Спецификација : Овој 1/2 инчен облик на челик со голема брзина на челик, кој е фалсификуван со високо квалитетен челик 9341, главата се гаси и се третира со топлина, таа е голема цврстина и добра отпорност на абење. Главата на секачот усвојува научен дизајн, технологија за мелење точност, добра отпорност на абење и издржливост. Главно се користи за здодевно и мелење, обработка на железо, челик, пластика, дрво, бакар, алуминиум и други метални материјали.

Параметри на производот

This 1/2 inch shank high speed steel twist drill bit forged with high quality 9341 steel, the head is quenched and heat treated, it is high hardness and good wear resistance. The cutter head adopts scientific design, accuracy grinding technology, good wear resistance and durability. Mainly used for boring and milling, processing iron, steel, plastic, wood, copper, aluminum and other metal materials.:
Features:
1. Forged with high quality 9341 steel, the head is quenched and heat treated, it is high hardness and good wear resistance.:
2. The cutter head adopts scientific design, accuracy grinding technology, good wear resistance and durability.:
3. Large twist design, enlarge chip removal slot, glossy and flat, high temperature resistance, non-stick knife.:
4. 1/2 round shank design, mainly used for boring and milling, processing iron, steel, plastic, wood, copper, aluminum and other metal materials.:
5. 100% brand new and high quality.:
Specification:
Item Name:
1/2 shank steel milling drill bit
Material:
High speed steel
Outer Blade Apex Angle:
130
Blade Diameter:
Approx. 25mm / 1in, Approx. 30mm / 1.2in (optional)
Package list:
1 x Drill Bit:
Слична стока