.

.

UHURU USB Компјутерски Звучници, Десктоп Звучници Лаптоп Звучници, Игри Звучна Лента За Монитор, КОМПЈУТЕР, Десктоп, Лаптоп Со Кул RGB Светло, w/Прекинувач, Копче За Контр?

UHURU USB Компјутерски Звучници, Десктоп Звучници Лаптоп Звучници, Игри Звучна Лента За Монитор, КОМПЈУТЕР, Десктоп, Лаптоп Со Кул RGB Светло,

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

[МОЌЕН И ЈАСЕН СТЕРЕО ЗВУК] : Звучници за КОМПЈУТЕР 52мм*2 голема единица со двоен погон, максимум 5w*2 излез со двојни драјвери, ви обезбедува моќен и јасен стерео звук Дозволете целосно да се потопите во прекрасната музика, да ги заборавите вашите проблеми и да уживате во прекрасната музика. [КУЛ РГБ ОСВЕТЛУВАЊЕ] : дизајн НА РГБ осветлување на ЦЕЛ екран за подобро подобрување на атмосферата на играта. 7 различни режими на осветлување (вклучувајќи динамични и статични, монохроматски и полихроматски) можат да одговараат на сите ваши сценарија за користење. Без разлика дали станува збор за игри, забави или учење, тоа може да обезбеди најдобро искуство. [ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО КОПЧЕ] : специјално дизајниран имајќи ја предвид употребливоста. Овој ЗВУЧНИК ЗА УСБ-компјутерски игри усвојува независен дизајн на копчиња. Овие копчиња се погодно лоцирани на врвот на звучната лента за лесен дофат и контрола без проблеми. Забелешка : Долго притиснете го копчето за вклучување за да ја вклучите/исклучите звучната лента.

Параметри на производот

Слична стока