.

.

Јардве 1 парчиња Запечатени Корпи За Складирање На Крцкави Со Капаци Организациски Канти Со Капаци Контејнери Со Капаци Контејнери За Храна Пластичен Сад За Склад?

Јардве 1 парчиња Запечатени Корпи За Складирање На Крцкави Со Капаци Организациски Канти Со Капаци Контејнери Со Капаци Контејнери За Храна Пластичен

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

КОШНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ играчки кутијата за зачувување е изработена од материјал, кој може да ја издржи трајната употреба ОРГАНИЗАТОР со КАПАК Транспарентен и видлив дизајн на изглед, кутијата за складирање е едноставна и лесна за препознавање храна внатре. КОРПИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ корпи Запечатено складирање, нема мирис ќе се извалка, а вкусот на самата храна може да се одржува. ФРИЖИДЕР за играчки запечатен дизајн и, може да ја одржува храната свежа. Квадратната кутија за складирање е транспарентен дизајн, многу лесен и едноставен за гледање внатре. ОРГАНИЗАТОР НА ФРИЖИДЕР чувар Фината изработка обезбедува добар ефект на запечатување, одлични перформанси за свежо чување. Пакетот Вклучува Кутија за Складирање 1 х Со Карактеристики На Корпата За Одвод-Боја : розова заштеда на овошје и зеленчук-Материјал : Пластична Кнедла-Големина На Пакување (2,72 Л) : 24, 00х18, 00х15, 00см/ 9, 48х7, 09х5 канти за крцкање за фрижидер. - Може да биде како подарок за вашите пријатели, семејство и роднини. Добар запечатување, може да се чуваат во фрижидер фрижидер произведуваат заштеда. - Контејнерот може да биде за чување закуски, состојки, сува храна, свежа храна, зеленчук, месо и Друга Храна Пластична Кутија За Складирање. - Кутијата за зачувување е изработена од материјал, кој може да ја издржи-трајната употреба кутија за заштеда на фрижидер.

Параметри на производот

Слична стока