.

.

Добар квалитет, 241 x 252 двострана текстуриран PEI пролетен челичен лист во прав обложена PEI Build Plate за Prusa i3 Mk2.5S MK3 MK3S 3Д печатач

Добар квалитет, 241 x 252 двострана текстуриран PEI пролетен челичен лист во прав обложена PEI Build Plate за Prusa i3 Mk2.5S MK3

DEN 545.28

Пристапност
Залиха

Ова ќе биде неверојатен производ, ви овозможува да доживеете неспоредлива среќа кога ќе ги соберете парчињата Поради големината на производот е огромна. Со цел да се контролира јачината на свиокот. Одржуваме релативно тенка дебелина. Значи, не е рамно кога не е магнетно adsorbed. Кога ќе се постави во магнетски кревет, ќе биде магнетски adsorbed така што автоматски ќе се срамни. Пакет : 1piece двојно еднострано текстура со текстура во прав, обложена со пролетен челичен лист. Предности : Нема повеќе лента за маскирање на 3 метри повеќе стапчиња за лепак Нема повеќе сок од ABS, повеќе замена на PEI лист Лесно за печатење лесно се отстранува со свиткување и преполнување лесно за одржување на двострана пониска цена Челик пролетен лист никогаш не се разликува можно да се додаде ABL за некои печатачи со ниска цена *Направете додавање на индуктивно Z-сонда Можно одржување : Избришете ја површината за печатење пред и по печатење со изопропил алкохол за да се одржи чиста површина за максимална јачина на лепење на кревет. Како и со секоја површина за градење, проверете дали не печатите премногу блиску до креветот за да избегнете евентуално внесување на влакното во површината за градење.

Параметри на производот

Слична стока