.

.

Лајтсабер Стапчиња За Јадење Ги Осветлуваат Војна На Ѕвездите ЛЕД Блескаво Светло Сабја Стапчиња ЗА Сечкање Суши ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА Сабји За Осветлување От?

Лајтсабер Стапчиња За Јадење Ги Осветлуваат Војна На Ѕвездите ЛЕД Блескаво Светло Сабја Стапчиња ЗА Сечкање Суши ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА

DEN 190.24

Пристапност
Залиха

1, КРАЈНАТА ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ ПОДАРОК ЗА МАЖИ : време е да ги импресионирате сите ваши гости со вашите епски лесни сабја стапчиња за јадење,кои ќе ви ги однесат вечерите во друга ѕвездена галаксија,далеку, далеку! 2, НЕКА ХРАНАТА Е СО ВАС : Водете шарени војни вашето суши, тестенини, Јапонска, Кинеска, Тајландска или Виетнамска храна со вашите светли стапчиња за јадење и кутии за кери за да можете да ги имате со вас каде и да сте!. 3, ДОЈДЕТЕ НА ВКУСНАТА СТРАНА И ЗАСЛЕПЕТЕ ГИ СИТЕ : Нашите стапчиња за јадење се направени од пластика без бпа.Ќе ги направи најдобрите подароци За Роденденски И Божиќни Војна на Ѕвездите за сите оние тврдоглави филмски обожаватели!. 4, СУДБИНАТА НА ГАЛАКСИЈАТА ЛЕЖИ ВО ВАШИ РАЦЕ : Користете го практичното копче за да ја вклучите или исклучите силата!. Карактеристики : 1, КРАЈНАТА ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ ПОДАРОК ЗА МАЖИ : време е да ги импресионирате сите ваши гости со вашите епски лесни сабја стапчиња за јадење,кои ќе ви ги однесат вечерите во друга ѕвездена галаксија,далеку, далеку! 2, НЕКА ХРАНАТА Е СО ВАС : Водете шарени војни вашето суши, тестенини, Јапонска, Кинеска, Тајландска или Виетнамска храна со вашите светли стапчиња за јадење и кутии за кери за да можете да ги имате со вас каде и да сте! 3, ДОЈДЕТЕ НА ВКУСНАТА СТРАНА И ЗАСЛЕПЕТЕ ГИ СИТЕ : Нашите стапчиња за јадење се направени од пластика без бпа.

Параметри на производот

Слична стока