.

.

Торба за складирање За Хигиенски Влошки За Салфетки, Торбичка За Менструална Чаша, Организатор На Вреќи За Менструација За Женски Влошки Тампони, Ретро Американск?

Торба за складирање За Хигиенски Влошки За Салфетки, Торбичка За Менструална Чаша, Организатор На Вреќи За Менструација За Женски Влошки

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

●Совршена Торба За Заштита На Приватноста+-тоа е совршен организатор за хигиенски салфетки и влошки! Специјално дизајниран за тинејџерки, жени и дами Комплет за прв период ви помага да избегнете срам поради посебни периоди и целосно да ја заштитите вашата приватност. ●Големина на џеб- 4.6 инчи, секоја торба за складирање може да собере 6 до 10 мали хигиенски салфетки (за дневна употреба) или 5 до 6 големи хигиенски салфетки (за ноќна употреба). Тоа може лесно да се стави во вашиот ранец или чанта. ●Премиум Материјал● - нашата торба за период е изработена од мека и пријателска за кожата ткаенина за собирање. Мали и симпатични, издржливи и отпорни на нечистотија, перат, погодни за девојки, дами и жени. €Практичен Дизајн Q-торбата за складирање е дизајнирана со патент, што е погодно и практично за отворање и затворање. Внатрешниот слоевит дизајн може добро да складира тампони и да ги одржува работите организирани. ●Разноврсна Употреба - овие организатори на санитарни салфетки се погодни за чување хигиенски салфетки, тампони, менструални чаши, влошки, влошки за нега, облоги за гаќи, менструални чаши, а може да се користат и како козметичка кеса за носење ситници за девојчиња и жени, како што се кармин, мини огледало за суета, клучеви, готовина, кредитни картички итн. Оваа торба за складирање санитарни салфетки е убава и модерна, специјално дизајнирана за тинејџерки, дами и жени, што ви овозможува да избегнете срам за време на менструацијата и целосно да ја заштитите вашата приватност.

Параметри на производот

Слична стока