.

.

Фудбал за ножици за фризерски ножици со појас, Транспарентна ножици торба за заштита на животната средина материјал за заштита на животната средина 6 стапчиња за н?

Фудбал за ножици за фризерски ножици со појас, Транспарентна ножици торба за заштита на животната средина материјал за заштита на животната

DEN 390.40

Пристапност
Залиха

Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи Добро шиење, лесно да се исчисти. Транспарентни ножици со ленти, 6 кеси ножици. Алатки за фризери кои обезбедуваат заштита од квалитет и безбедност, исклучувајќи ги алатките. Направено од меки транспарентни и еколошки материјали, издржливи и не лесно деформирани. Ножици за фризери и ножици за миленичиња. Изработени од висококвалитетни материјали, издржливи. Добро шиење, лесно да се исчисти. Транспарентни ножици со ленти, 6 кеси ножици. Алатки за фризери кои обезбедуваат заштита од квалитет и безбедност, исклучувајќи ги алатките. Направено од меки транспарентни и еколошки материјали, издржливи и не лесно деформирани. Ножици за фризери и ножици за миленичиња.

Параметри на производот

Слична стока