.

.

Manchbox.com 5-во-1 машина за вежбање со електрична нокти, фототерапија/полирање/осветлување/празнење/перница за рака, професионална датотека за нокти 20000 вртежи во минут?

Manchbox.com 5-во-1 машина за вежбање со електрична нокти, фототерапија/полирање/осветлување/празнење/перница за рака, професионална датотека

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

[Интелигентна машина за нокти за фототерапија] 48/96 W ламба за нокти со висока моќност, користејќи LED монистра со жица од златна жица со двојно светло Може да ги исуши сите видови на лакови за лак за нокти, како што е лепак за лепак за лепак/температура, лепак/засилување на лепак/лепак за очите на мачката. [Чистач на вакуум за нокти] Голем излез за чипс на вентилаторот, висока моќност од 80 W, силен ветер и силен вшмукување, фин филтер, заменливиот елемент на филтерот. [Пен за полирање на нокти] 30000 вртежи во минута, прилагодлива брзина на вртење и насока нанапред/обратна насока на ротација. Отстранувачот на ноктите е чист и не е топол. Низок шум, прилагодлива насока на ротација, не топла. [Осветлување на ноктите] 360 ° LED се омни-насочено осветлување, без осветлување на мртов агол, може да се ротира и да се прилагоди по волја за да осветли различни насоки. [Перница за рака на маникир] дизајнирана со силиконска рачна подлога, се чувствува удобно за време на процесот на маникир и нема да се чувствувате уморни по долго време маникир. Карактеристики : ⒈5-во-1 мултифункционална машина за нокти, 30000 вртежи во минута, затегната брзина на копчињата може да се замени, лесно мелење и промена на употреба3. Голем излез на чипс, висока моќност од 80 W, фино филтер4.

Параметри на производот

Power:
48/96W
color:
White
Weight:
2220g
Material:
ABS
Size:
30.5*27.5*12cm
All-in-one:
phototherapy baking glue/polishing machine/lighting/nail vacuum cleaner
Products include:
5-in-1 multifunctional nail machine x1:
Polishing head x6:
Light *1:
Power x1:
Manual x1:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding. :
Слична стока