.

.

Ханабас 6 парчиња Пластичен Држач За Стапчиња За Јадење Детско Стапче Силиконски Стапчиња За Јадење Алатки За Мали Деца Стеги За Обука За Стапчиња За Јадење Пласти?

Ханабас 6 парчиња Пластичен Држач За Стапчиња За Јадење Детско Стапче Силиконски Стапчиња За Јадење Алатки За Мали Деца Стеги За

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

ДЕЦА ПОМОШНИЦИ за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ ова е клип за обука за деца што може да биде безбедно, а исто така е погоден за возрасни СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ЗА ПОЧЕТНИЦИ ?? Висока издржливост и не е лесно да се деформира. Добрата изработка и добрата текстура обезбедуваат практичност. ЛЕВАК ОБУКА СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ содржина На Пакетот : ќе добиете 6 помошници за стапчиња за јадење, чиј број може да ја задоволи секојдневната употреба на вашето семејство, и тие можат да се чистат и повторно да се користат многу пати, тие се добри помагачи кога јадете Кинеска храна или треба да користите стапчиња за јадење. КАПАК ЗА ОБУКА за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ Лесен, лесен за ракување и инсталирање, лесен за употреба и лесен за носење. ОБУКА СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ клип Изработени од врвни материјали, отпорни на абење и , не се лесни за оштетување и не се лесни за деформација. ДЕЦА ПОМОШНИЦИ за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ ова е клип за обука за деца што може да биде безбедно, а исто така е погоден за возрасни. СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ЗА ПОЧЕТНИЦИ ?? Висока издржливост и не е лесно да се деформира. Добрата изработка и добрата текстура обезбедуваат практичност. ЛЕВАК ОБУКА СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ содржина На Пакетот : ќе добиете 6 помошници за стапчиња за јадење, чиј број може да ја задоволи секојдневната употреба на вашето семејство, и тие можат да се чистат и повторно да се користат многу пати, тие се добри помагачи кога јадете Кинеска храна или треба да користите стапчиња за јадење. КАПАК ЗА ОБУКА за СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ Лесен, лесен за ракување и инсталирање, лесен за употреба и лесен за носење. ОБУКА СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ клип Изработени од врвни материјали, отпорни на абење и , не се лесни за оштетување и не се лесни за деформација. Список на пакети 6 х Карактеристики На Помошници За Стапчиња За Јадење-Материјал : пп помошници за стапчиња за деца - уникатниот дизајн и извонредната изработка ја обезбедуваат неговата популарност и практичност стапчиња за јадење за мали деца.

Параметри на производот

Слична стока