.

.

Kemengsuer 6Pcs Окуларот И Филтер Додаток Комплет, 1.25 инчен Шарени Телескоп Филтер Комплет Со Кутија За Складирање, Телескоп Месечината Филтер Комплет За Телескопи Окула?

Kemengsuer 6Pcs Окуларот И Филтер Додаток Комплет, 1.25 инчен Шарени Телескоп Филтер Комплет Со Кутија За Складирање, Телескоп Месечината Филтер

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Карактеристики : овој сет содржи 6 различни филтри во боја, секој со своја функција, може да ги задоволи вашите различни потреби Лесен За Носење : со пренослива кутија за складирање отпорна на удари, лесен за транспорт на филтер. Едноставно За Употреба : Лесни за инсталирање и употреба, тие помагаат да се филтрира непотребната светлина и да изгледате појасно. Материјал : Шарениот Комплет За Филтрирање На Телескопот е изработен од висококвалитетни алуминиумски легури и оптички стаклени материјали, пренослив и издржлив. Апликација : филтерот е навој и компатибилен со кој било телескоп од 1,25 инчи и може да се користи поединечно или во купишта. Карактеристики : овој сет содржи 6 различни филтри во боја, секој со своја функција, може да ги задоволи вашите различни потреби. Лесен За Носење : со пренослива кутија за складирање отпорна на удари, лесен за транспорт на филтер. Едноставно За Употреба : Лесни за инсталирање и употреба, тие помагаат да се филтрира непотребната светлина и да изгледате појасно. Материјал : Шарениот Комплет За Филтрирање На Телескопот е изработен од висококвалитетни алуминиумски легури и оптички стаклени материјали, пренослив и издржлив. Апликација : филтерот е навој и компатибилен со кој било телескоп од 1,25 инчи и може да се користи поединечно или во купишта. Овој сет содржи 6 различни филтри во боја, секој со своја функција, може да ги задоволи вашите различни потреби.

Параметри на производот

Item Type:
Telescope Filter
Material:
Aluminum alloy + optical glass
Color:
Yellow + orange + red + light green + blue + light purple
Model:
12#+21#+23A#+56#+82A#+Mond & Skyglow
Applicable interface:
1.25 inch /31.7mm
Purpose:
reduce light (add color)
Weight:
approx. 221g
Package List:
1 x Storage Box:
6 x Filter:
1 x Cloth:
Слична стока