.

.

Хомојојо 1 Постави Вентилатор За Патување Статив Мини Личен Вентилатор За Шетач Пренослив Вентилатор За Патување Мини Вентилатор За Климатизација Вентилатор За Л?

Хомојојо 1 Постави Вентилатор За Патување Статив Мини Личен Вентилатор За Шетач Пренослив Вентилатор За Патување Мини Вентилатор За Климатизација

DEN 375.84

Пристапност
Залиха

РАЧЕН ВЕНТИЛАТОР за КОЛИЧКА Поседување на силна способност за отпорност на абење и кршење, многу издржлив ЗАМАГЛУВАЊЕ ВЕНТИЛАТОР абс материјал, што не е лесно да се деформира или. ТАБЕЛА ФАНОВИ можете да го поправите на шетач, студентски кревет, велосипед, креветче, за да ги задоволите сите ваши кул потреби во жешкото лето. ВЕНТИЛАТОР ЗА ЦИРКУЛАТОР на ВОЗДУХОТ во топло летно време, земете го со вас каде и да одите. МИНИ БЕБЕ ШЕТАЧ совршено е дизајниран не за количка за бебиња, туку и креветче, седишта за автомобили, неблагодарна работа. РАЧЕН ВЕНТИЛАТОР за КОЛИЧКА Поседување на силна способност за отпорност на абење и кршење, многу издржлив. ЗАМАГЛУВАЊЕ ВЕНТИЛАТОР абс материјал, што не е лесно да се деформира или. ТАБЕЛА ФАНОВИ можете да го поправите на шетач, студентски кревет, велосипед, креветче, за да ги задоволите сите ваши кул потреби во жешкото лето. ВЕНТИЛАТОР ЗА ЦИРКУЛАТОР на ВОЗДУХОТ во топло летно време, земете го со вас каде и да одите. МИНИ БЕБЕ ШЕТАЧ совршено е дизајниран не за количка за бебиња, туку и креветче, седишта за автомобили, неблагодарна работа. Список на пакети 1 x мал вентилатор 1 x USB кабел 1 x Карактеристики на спецификација-време На Полнење : околу 3 вентилатор без раце. - Капацитет на батеријата : 2000м/4000мах мал осцилирачки вентилатор за биро-Време На Користење : околу 2-8 часа клип на вентилатор за шетач-влез За Полнење : 5в-1а тивок вентилатор-Материјал : абс пластична маса вентилатор-потрошувачка на Енергија : 3в мал вентилатор за биро - флексибилен статив ви овозможува слободно да го прилагодите за да уживате во воздухот за ладење во рачен Вентилатор со различен агол.

Параметри на производот

Слична стока