.

.

100 Лен-Почувствувајте Салфетки Од Црна Хартија - Украсни Салфетки За Вечера Слични На Ткаенина-Меки И Абсорбента. За Кујна, Забава, Свадба, Бања Или Секоја Пригода.

100 Лен-Почувствувајте Салфетки Од Црна Хартија - Украсни Салфетки За Вечера Слични На Ткаенина-Меки И Абсорбента. За Кујна,

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ДЕКОРАТИВНА ПОСТЕЛНИНА-ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ХАРТИЕНИ САЛФЕТКИ-Додадете луксузно чувство на вашата свадба или угостителски настан со поставување маси со овие импозантни обоени ленени салфетки! РАЗНОВИДНОСТ НА БОИ - овие прекрасни салфетки во боја доаѓаат во широк спектар на рачно избрани бои што ќе ги импресионираат сите ваши гости на секој настан!. МЕКА И АПСОРБИРАЧКА - Изработена од хартија слична на ткаенина за поголема мекост и апсорпција од традиционалните хартиени крпи. ЕДНА КРПА, ПОВЕЌЕНАМЕНСКА - Одлична како поставување на Овие Салфетки за елегантен дисплеј на забава, настан, оброк, свадба и состанок. ВИСТИНСКА ГОЛЕМИНА : [100 Пакет] Салфетки За Еднократна Употреба, 12 "х 17" кога се расплетуваат, 8,5 "х 4" кога се преклопуваат.

Параметри на производот

Слична стока