.

.

Одбор за ракопис на здравствени опрема Јосо, 4,5 инчи мулти функционална табла за цртање на ЛЦД, табла за цртање на табли за пишување на белешки за белешка за потсету?

Одбор за ракопис на здравствени опрема Јосо, 4,5 инчи мулти функционална табла за цртање на ЛЦД, табла за цртање на табли за пишување на белешки

DEN 1459.20

Пристапност
Залиха

[Преносна табла Doodle] : Електронска таблета за пишување, поголем помошник за цртање, земање белешки, меморандум, потсетување, масажа, нацрт, скара и сл; Идеална алатка за деца, покажете ја вашата креативност и имагинација на вашето дете со боја! [Пријателски за очи] : Шарената подлога за цртање ја користи ЛЦД-чувствителната технологија, повеќе не се грижи за трошење хартија и убивање дрвја; ЛЦД -екран, без зрачење, не, сите ги штитат очите да бидат посигурни и удобни кога создавате работа долго време. [4,5inch LCD дисплеј панел] : ултра-тенки и, LCD-панелот е флексибилен и издржлив, компактен и лесен; Искуството за пишување на иновативната таблета за пишување е како пенкало на хартија, толку живописно. [Лесно за употреба] : Пишувањето и цртањето на ЛЦД таблета е како пишување и цртање на хартија. Создава линии со различна дебелина врз основа на тоа колку тешко притискате; Може да се избришете целата содржина и шема со притискање на копчето за бришење на овие играчки за девојчиња за момчиња. [Муити-функционално] : Лесно е да се развијат детски пишување, аритметички и вештини за сликање, едноставни, чисти и интересни; Идеално за пишување списоци што треба да се прават, списоци за шопинг, потсетници за состаноци, кратки белешки и белешки за пријателите и семејството. [Преносна табла Doodle] : Електронска таблета за пишување, поголем помошник за цртање, земање белешки, меморандум, потсетување, масажа, нацрт, скара и сл; Идеална алатка за деца, покажете ја вашата креативност и имагинација на вашето дете со боја!. [Пријателски за очи] : Шарената подлога за цртање ја користи ЛЦД-чувствителната технологија, повеќе не се грижи за трошење хартија и убивање дрвја; ЛЦД -екран, без зрачење, не, сите ги штитат очите да бидат посигурни и удобни кога создавате работа долго време. [4,5inch LCD дисплеј панел] : ултра-тенки и, LCD-панелот е флексибилен и издржлив, компактен и лесен; Искуството за пишување на иновативната таблета за пишување е како пенкало на хартија, толку живописно. [Лесно за употреба] : Пишувањето и цртањето на ЛЦД таблета е како пишување и цртање на хартија. Создава линии со различна дебелина врз основа на тоа колку тешко притискате; Може да се избришете целата содржина и шема со притискање на копчето за бришење на овие играчки за девојчиња за момчиња. [Муити-функционално] : Лесно е да се развијат детски пишување, аритметички и вештини за сликање, едноставни, чисти и интересни; Идеално за пишување списоци што треба да се прават, списоци за шопинг, потсетници за состаноци, кратки белешки и белешки за пријателите и семејството.

Параметри на производот

Type:
LCD 4.5inch Writing Board
Color:
Black/Blue/Red (Optional)
Material:
ABS
Screen:
4.5inch
Display panel:
LCD
Battery:
Built-in button battery
Size:
Approx. 8.7*11.5*0.5cm/3.4*4.5*0.2inch
Weight:
Approx. 34g
Uses:
Writing board, calligraphy practice board, clipboard (suitable for children to practice writing)
Package list:
1 * LCD 4.5inch Writing Board:
Note:
1.Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your kind understanding.:
2.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :
Слична стока