.

.

Извлечете ја облеката за закачалка за закана за висина шипка со двојна топка, лизгачка железничка гардероба организатор решетката за облека за складирање облека, ?

Извлечете ја облеката за закачалка за закана за висина шипка со двојна топка, лизгачка железничка гардероба организатор решетката за

DEN 2335.84

Пристапност
Залиха

【Телескопски материјал за шипки】 Решетката за палто е изработено од алуминиумска легура и ABS пластика, амортизација тампон нем-патека, автоматски тампон за нем, мазно лизгање без заглавување, силно оптоварување, цврсто и издржливо 【Единствен дизајн】 колоната е третирана со топлина и се собрани може да ги направи пантолоните чисти и уредни, да спречат оштетување на облеката, без никакви брчки. 【Мултифункционален решетка за палто】 Можете да закачите облека, врски, марами, панталони, итн., Обезбедувајќи совршен организатор за високо ниво на малопродажни дисплеи и колекции на домови. 【Голем простор】 уреден и убав, тоа е мултифункционална плакари за плакари, која може да ви ја обеси облеката, вратите, марамите, не само панталоните. Тоа прави максимална употреба на просторот, така што ќе заштеди доволно простор за други намени. 【Широко користено】 во гардероби и места за складирање, а исто така може да се користи во кујни или бањи, и да се зголеми употребата на простор, иновациите што се лесни за земање, можете да притиснете и да ги поттикнувате кога висат пантолони, секоја плакарот за плакарот може да работи независно и не мешање. 【Телескопски материјал за шипки】 Решетката за палто е изработено од алуминиумска легура и ABS пластика, амортизација тампон нем-патека, автоматски тампон за нем, мазно лизгање без заглавување, силно оптоварување, цврсто и издржливо. 【Единствен дизајн】 колоната е третирана со топлина и се собрани може да ги направи пантолоните чисти и уредни, да спречат оштетување на облеката, без никакви брчки. 【Мултифункционален решетка за палто】 Можете да закачите облека, врски, марами, панталони, итн., Обезбедувајќи совршен организатор за високо ниво на малопродажни дисплеи и колекции на домови. 【Голем простор】 уреден и убав, тоа е мултифункционална плакари за плакари, која може да ви ја обеси облеката, вратите, марамите, не само панталоните. Тоа прави максимална употреба на просторот, така што ќе заштеди доволно простор за други намени. 【Широко користено】 во гардероби и места за складирање, а исто така може да се користи во кујни или бањи, и да се зголеми употребата на простор, иновациите што се лесни за земање, можете да притиснете и да ги поттикнувате кога висат пантолони, секоја плакарот за плакарот може да работи независно и не мешање.

Параметри на производот

Product name:
Pull Out Trousers Rack
Material:
Aluminum alloy + ABS + Heat treatment flocking strip
Notice:
【1】This product only contains a trousers rack , the other items in the picture are just decoration and not included:
【2】Due to different monitors or shooting angles, there may be chromatic aberration in the actual product:
【3】Product size is purely manual measurement, there may be slight errors, please understand:
Package includes:
1 * Trousers Rack :
Слична стока